facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje.

Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje.

Info

Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje. Beleef de boerenliefde, uitjes voor jong en oud!
www.hethobbyschuurtje.nl

Geschiedenis

Beleeft de boerenliefde d.m.v. boerderijbezoek, boerengolf, boerenvoetgolf, boerenmolka met boerenspellen, creatieve workshops, fotoshoots, GPS-tochten, high tea, koe knuffelen en kinderfeestjes en dagje uit om nooit te vergeten!



"Beleeft de boerenliefde, uitjes voor families, vrienden, vrijgezellenfeestjes en ervaar het boerenleven d.m.v. een boerderijbezoek ook voor leerlingen van basisscholen en specialonderwijs, boerengolf, boerenvoetgolf, boerenmolka met boerenspellen, creatieve workshops, fotoshoot op de boerderij, GPS-tochten, koe knuffelen, stripavontuur op de boerderij, workshop Beauty with Biest en kinderfeestjes en dagje uit voor jond en oud om nooit te vergeten! Webshop of thuis verkoop van Beauty with Biest producten en Powert with Biest producten. Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje is geopend op afspraak van maantag t/m zondag. Reserveren gewenst. Ervaar het resultaat van Biest in huidverzorging!"
Adres: Carin Rietjens, Lochterstraat 4, 6012 RD Haler
Telefoonnummer: 0636299112
Stad: Haler
Route: Carin Rietjens, Lochterstraat 4
Postcode: 6012 RD



op zoek naar gerelateerd: het hobbyschuurtje brunssum, kinderfeestje boerderij zuid limburg, koe knuffelen limburg, koe knuffelen zuid limburg, lochterstraat 4 haler, boerderij kinderfeestje limburg, kinderfeestje leudal, haler limburg
Recensies
We hebben een geweldige superleuke dag gehad ,alles tot in de puntjes verzorgd.Ook voor de kleinkinderen was Carin geweldig niks was teveel , ze kan ook heel enthousiast vertellen gewoon een lieverd . Wij zijn weer een ervaring en herinnering rijker. Kortom super HEEL VEEL LIEFS EN EEN DIKKE KNUFFEL VAN ONS Anja Janssen en kinderen PS m’n kleinzoon van 3 wil alweer hij heeft het over niets anders.
Privé workshop koe knuffelen gedaan met z'n tweetjes. Super leuk en een geweldige ervaring. Echt een dikke aanrader!
Een fantastische leuke tijd gehad op de boerderij van Carin en Nico. Wij waren met 8 personen en alles wat tot in de puntjes verzorgd. Wij wisten niet precies wat wij moesten verwachten van koe knuffelen, maar iedereen vond het achteraf een zeer aangename ervaring. Carin, bedankt!
Cool Enorm genoten van de rondleiding met school. Heel leerzaam en leuk uitgelegd.
Super leuk kinderfeestje gehad van ons zoontje! De koeien en kalfjes, het speeltuintje, de stallen, het melken, een lekkere pannenkoek.. Ze mochten echt voor 1 dag boer/boerin zijn. Dank Carin voor de goede zorgen!
We hebben het hobbyschuurtje met 15 personen bezocht als vriendenclub, gemiddelde leeftijd 65+ we hebben begin april een supergezellige en leuke dag gehad samen met de begeleiding van Carin. Zeker de moeite waard om terug te komen. Bedankt voor je uitleg en inzicht in het boerenbedrijf... De Sportivos
Super leuk gehad met de kindjes. En wat een super lieve mensen. En zo gastvrij !! Echt een aanrader!!!
Ik ben hier geweest voor de workshop koeknuffelen met mijn zus, moeder en tante en Carin doet het echt heel erg leuk, ze is heel oplettend en betrokken. We hebben een heel erg leuke dag gehad en komen graag terug. Het is informatief en echt een super ervaring. Zeker een aanrader!!!
We hebben daar geknuffeld met de koeien. Super leuk! Hele leuke ontvangst door de gastvrouw en ze heeft ons veel verteld en laten zien op de boerderij. Het knuffelen met koeien is echt een aanrader. Ze knuffelen ook echt terug. Echt een aanrader. En de schoonheidsproducten die ze daar zelf maken zijn top. Heb de bodylotion gekocht en doet wonderen voor je huid.
Super ervaring en zeer leerzaam, ze zijn wel erg groot van dichtbij dus extra veel oppervlakte om te knuffelen.Zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid