facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Active Paintball

Active Paintball

Info

Active Paintball is de paintball aanbiedder van limburg sinds 1991

Geschiedenis

Active Paintball is een paintballbedrijf dat sinds 1991 actief is in Limburg.
Ooit gestart als de Surviver Paintball Games te Herkenbosch en vanaf 2008 gevestigd in Baarlo bij Venlo op een geheel nieuwe locatie. Active beschikt over 3 speelvelden en scenario's zoals: woodland, sub-air en tactical. Met meer dan 25 jaar ervaring op paintballgebied de aanbieden van kinderfeesten, vrijgezellenfeesten, teamuitjes enz.
Active Paintball beschikt over een eigen paintball-team welke met regelmaat meedoet aan wedstrijden in binnen en buitenland. Een keer per maand organiseert Active Paintball in Baarlo een open inloop/spelers-dag waarbij iedereen mee kan doen en de paintball-sport eens van een andere kant meemaakt. Het team van Active speelt al sinds 1994 wedstrijden waarbij de harde kern de beide broers Robert en Erik Hendrix de basis vormen. Active Paintball is zeer innovatief en is als een van de eerste in Nederland gestart met Cal. 0.50 luchtdrukuitrustingen en heeft onlangs de beschikking gekregen over cal. 0.50 luchtdrukwapens voor kinderfeesten en jongeren beneden de 18 jaar. Spelen zoals de volwassenen doen is bij Active Paintball mogelijk. Kijk op de website voor alle mogelijkheden.



"Sinds 1991 de paintball aanbieder van Limburg. Met 3 verschillende speelvelden en aangepaste spellen het feest voor elke paintballspeler.Speciale vrijgezellenarrangementen waarbij de vrijgezel gratis meespeelt.Specialist op het gebied van kinderfeesten.kinderfeesten GellyBall en Paintball met veerdrukpistolen of luchtdrukpistolen.Vanaf januari 2009 op een compleet nieuwe locatie te Baarlo gevestigd.Langs Archery Tag en Paintball met caliber 0.50 & 0.68 ook GELLYBALL vanaf april 2022."
Adres: Hei 17a, 5991 PC Baarlo
Telefoonnummer: 0774745611
Stad: Baarlo
Route: Hei 17a
Postcode: 5991 PC



op zoek naar gerelateerd: Paintball spelvormen, Paintball wedstrijden, Paintball Bunny, Paintball Maasbree, Paintball Arcen, Bunny run Paintball, Paintball Venray, Paintball sport Club
Recensies
Leuke plek voor een actief kinderfeestje.
Het is echt een topplek. Wij zijn met 6 mensen gaan jellyballen. Zonder afspraak binnen 30 minuten begonnen en goede uitleg gekregen. Mooie en tactisch geplaatste obstakels om een goede arana te maken. Een kantine met eten en drinken voor een goede pauze.
Super. Aardig personeel en goede uitleg. Wij waren tegelijk met een andere groep aanwezig en hebben ook met de mensen een aantal wedstrijdjes gespeeld. Voor herhaling vatbaar!
Hier als gast geweest voor een vrijgezellenfeest! Erg leuke gastheer/vrouw. Aanrader !
Zeer vriendelijk goed geregeld en mooi speelveld en de bbq was ook perfect
Tijdens het vrienden weekend hier geweest. Super mooie middag gehad! Leuke opdrachten gehad. Maar je werd ook vrij gelaten! Echt een aanrader
Super leuke middag gehad met goede uitleg!
Gave locatie, goed geregeld!
Leuke spellen, goede uitleg en gezellige medewerkers.
Vriendelijke begeleiding en veel variatie in spelvormen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid