facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Actioncenter Gieten

Actioncenter Gieten

Info

Actioncenter Gieten is een fitnesscentrum waar iedereen zich thuis voelt en doelen bereikt worden!

Geschiedenis

Actioncenter Gieten staat garant voor hoge kwaliteit groepslessen en sociale verbintenis. Dit maken wij waar door de kwaliteit van de groepslessen te bewaken en onze instructeurs aan te sturen waar dat nodig is. Het is onze visie dat het volgen van groepsactiviteiten (groepslessen) leidt tot meer motivatie, een grotere sociale binding en een grotere commitment. Kortom, wil je individueel of samen sporten en/of in balans komen, dan zit je goed bij Actioncenter Gieten.
Via whatsapp bereikbaar op 0970-1320 7739

Adres: Asserstraat 35, 9461 GB Gieten
Telefoonnummer: 0592264881
ln.neteigretnecnoitca@ofni
Stad: Gieten
Route: Asserstraat 35
Postcode: 9461 GB



op zoek naar gerelateerd: actioncenter gieten opzeggen, pilates gieten, action center gieten openingstijden, personal trainer gieten, action center gieten lesrooster, action center hoogland, kickboksen gieten, action gieten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcafé de Goorns Sportcafé de Goorns 143 meter Goede accommodatie met o.a een skatebaan, fitness en ruime horeca
MTB Route Gieten MTB Route Gieten 1 km Prachtig gevarieerde MTB route van goed 2 uur. Er zijn verschillende beginpunten die ...
Recensies
Voorzieningen prima. Vriendelijk personeel. Openingstijden mogen wel wat ruimer, desnoods zonder aanwezigheid van persooneel.
Prima sportschool met professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. Naast de fitnessruimte zelf worden er diverse groepslessen gegeven van spinning tot Power. En als het weer wat beter wordt bootcamp buiten! Voor ieder wat wils. Daarnaast worden er regelmatig extra dingen georganiseerd waar je aan mee kunt doen en zijn de instructeurs en eigenaresse stuk voor stuk betrokken en gezellige mensen. Een aanrader!
Ik was nooit echt een sportschool type, maar dit is een leuke en gezellige sportschool. Voor ieder wat wils. Niet te groot. Goede en leuke instructeurs.
Gezellige sportschool, maar matige groepslessen en irritante openingstijden. Verder is de sportschool vooral gefocust op ouderen, wat je in veel dingen terug ziet, zoals bijvoorbeeld verhouding in apparatuur en kwaliteit van bijvoorbeeld hiit.
Het is bij Actioncenter Gieten altijd gezellig en leuk om te sporten. En elke sporter heeft zijn eigen contactpersoon/sportinstructeur die speciaal voor jou een passend schema kan maken.
Ontzettend leuke sportschool! Kundig en gezellig personeel. Ik ben een tijdje weg geweest en gesport bij andere sportscholen in de buurt, maar dit is de sportschool waar ik mij thuisvoel!
Fijn om daar te sporten, schoon, overzichtelijk en een leuk team medewerkers .
Sportschool met up to date apparaten en vriendelijke instructeurs. Tevens dependance van Perdon Fysio combi die voor mij zeer handig is.
Fijne gezellige sportschool met fijne begeleiding.schone apparaten en kleedruimtes.
Wanneer eigenaresse en haar dochters hier 5-sterren beoordelingen gaan geven streeft dit medium z'n doel voorbij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid