facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Action

Action
"Welkom bij Action. In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment aan woonartikelen, decoratie, kantoorartikelen, gereedschap, accessoires, beautyproducten en zelfs kleding. Laat je elke week verrassen door 150 nieuwe producten. Je kunt niet online bestellen, maar er is vast een winkel om de hoek."
Adres: Middenweg 2C , Bovenkarspel 1611 KP, NL
Stad: Bovenkarspel
Route: Middenweg 2C
Postcode: 1611 KP


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Action openingstijden Bovenkarspel, Openingstijden Hema Bovenkarspel, Openingstijden Action Enkhuizen, Openingstijden Action Zwaagdijk, Gamma Grootebroek, Action vertrouwenspersoon, Action Openingstijden Hoorn, Action Zwaagdijk telefoonnummer
Recensies
Een iets grotere action maar beperkt parkeren en je moet gebruik maken van een roltrap. Nu een set fotos toegevoegd. BBQ, camping en reis attributen. Alles wat je vroeger bij de Hema kon kopen.
Bij het zelf skenne stond er een ander bedrach 20cent te véél. Haal je der iemand bij 10min zoeken nou dat ging zeer moeizaam ze hadden er weinig zin in .uiteindelijk tóch nog opgelost. Al duurde het wel bijna 'n half uur
Ruime winkel maar toch te klein voor zo veel assortiment. Minpunt is dat personeel nooit weten wat ze krijgen van distributie centrum. Kunnen klanten niet informeren of bepaalde artikelen weer komen daar ze zelf niet bestellen. Pluspunt zijn de prijzen. De kracht van Action.
Leuk bezoek aan de shop, als altijd. Aardig personeel ook en ik heb gevonden wat ik zocht.
Iets vergeten? Even snel langs de AC-Tion. Bijvoorbeeld kerstversiering voor in de klas.
Aardig Grote action. Alleen jammer dat buiten een grote rotzooi is. Op straat ligt zoveel rommel. Ik snap niet dat de gemeente, of de winkeliers zelf dit niet tijdig opruimen. Ziet er zo armzalig uit. Zonde!!
Helaas geen hamburger pers
Een grote Action, met veel keuze. Er was een snelkassa voor kleine hoeveelheden wat de rijen duidelijk beheersbaar hielden. Petje af met deze kerstdrukte. Zelfstandig en kassa's draaiden volop.
Wij hebben in mei 2 tuinstoelen gekocht maar na 5 weken er op zitten ,ze zijn alleen voor de camping zijn nu de pootdopjes stuk , in de winkel kunnen ze ons niet helpen toch gek dat er niets aan te doen is zoals een paar nieuwe pootjes . Nu moet ik weer nieuwe stoelen kopen ,terwijl ze verder goed zitten heerlijk. Wat kunnen jullie voor ons betekenen. Graag reactie.
Eerst de roltrap op en dan gaat er een wereld voor je open. Helaas zijn de lege vakken momenteel wel vaker te vinden bij deze winkelketen. Mijn advies aan Action. Probeer actiever kwalitatievere producten in de schappen te leggen die binnen de EU geproduceert zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid