facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Actiefdier - Diergeneeskundig Centrum voor Chiropractie & Beweging

Actiefdier - Diergeneeskundig Centrum voor Chiropractie & Beweging

Info

Chiropractie | Hydrotherapie | Dry needling | Revalidatie | Orthomoleculair | Sportgeneeskunde | voor honden, paarden en katten

Geschiedenis

Chiropractie is een manuele behandelwijze, die toegepast kan worden bij veel gezondheids- en prestatieproblemen bij zowel honden, katten als paarden. Denk hierbij aan problemen als artrose, rug- en nekklachten, mankheid/kreupelheid, verminderde sportprestaties, etc.

Chiropractie is geen vervanging is van de traditionele diergeneeskunde. Het kan een aanvulling zijn bij de diagnose en de behandeling van problemen van het bewegingsapparaat, en dan met name de wervelkolom.

Deze praktijk is eigendom van dierenarts M.C.M. Martens. Zij heeft ruime ervaring als dierenarts gezelschapsdieren en legt zich daarnaast toe op de chiropractie. Tijdens een eerste consult zal zij uw dier zowel volgens traditionele diergeneeskunde als chiropractisch nakijken.

Twijfelt u of chiropractie iets voor uw dier is? Neem dan vrijblijvend contact op. Of neem eerst een kijkje op de website: www.actiefdier.nl.

Adres: Hamarplein 6, 5951CD Belfeld
Telefoonnummer: 0773745598
Stad: Belfeld
Route: Hamarplein 6
Postcode: 5951CD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor katten, Chiropractor hond zuid holland, Kraker voor honden, Orthomanueel dierenarts Limburg, Acupunctuur voor honden Limburg, Hydrotherapie hond Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Helemaal super. We waren de laatste jaren van onze hond regelmatig hier en iedere keer kon onze oude hond weer veel beter lopen. Aanrader! Als we weer een hond hebben, die een behandeling nodig heeft, komen we graag terug. Bedankt voor alles, ook namens Linus.
Super tevreden over Mariska, mijn hond Maylo had een hele vervelende blessure en deze is dankzij de goede zorg en deskundigheid van Mariska over gegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid