facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Actief Werkt Twello

Actief Werkt Twello

Info

Wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Daarom helpen wij onze flexcollega’s aan werk en inkomen dat bij hen past.

Geschiedenis

Lokaal bedrijf



"Vind een leuke nieuwe baan via uitzendbureau Twello.Bezoek ons uitzendbureau in Twello als je op zoek bent naar werk. Direct online solliciteren op een vacature kan natuurlijk ook. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe functie.Wij vinden de baan die bij jou past. Ons doel is om een match te maken waarbij jij en de werkgever vinden wat ze zoeken, de perfecte match dus. Daar komt meer bij kijken dan een passend cv en een vacature."
Adres: Marktplein 4, 7391 DZ Twello
Telefoonnummer: 0571287777
Stad: Twello
Route: Marktplein 4
Postcode: 7391 DZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Actief Werkt vacatures, Actief Werkt Breda, Actief Werkt Leeuwarden, Actief Techniek Groningen, Actief Werkt Roosendaal, Actief Werkt inschrijven, Actief Werkt AMC, Actief Werkt Ommen
Recensies
Ben goed geholpen door de gezellige medewerkers hier. Had binnen een week al een baan aangeboden gekregen. De afhandeling verliep erg soepel en kleine obstakels werden zo verholpen snel benodigde cursussen inplannen bv.. :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid