facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Actief Kringloopwinkels

Actief Kringloopwinkels

Info

De kringloopwinkels in Boxmeer en Cuijk vormen de kern van Stichting Actief. In onze winkels kun je mooie, goede en betaalbare spullen kopen.

Geschiedenis

Stichting Actief is een organisatie die mensen met een meer dan gemiddelde afstand tot de arbeidsmarkt werkervaringstrajecten op maat aanbiedt. Daarnaast levert Stichting Actief een belangrijke bijdrage aan hergebruik, recycling van goederen en zoveel mogelijk beperken van de stroom restafval in het Land van Cuijk. Daarmee sluit de stichting aan op de gemeentelijke wettelijke taken van de participatiewet, de WMO en de afvalinzameling.

Adres: Valendries 24, 5831 DV Boxmeer
Stad: Boxmeer
Route: Valendries 24
Postcode: 5831 DV


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Kringloop Cuijk, Kringloop Gennep, Kringloop Aktief ophalen, Stichting Actief Boxmeer openingstijden, Valendries 24 Boxmeer, Kringloop Heijen openingstijden, Kringloop Uden, Kringloop Boxmeer Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goede Doelen Boxmeer Goede Doelen Boxmeer 412 meter Het is alweer vijf jaar geleden dat we begonnen met de gezamenlijke collecte van alle...
Recensies
Nette kringloopwinkel waar zaken goed geordend zijn. Spullen staan goed bij elkaar, op maat, genre of alfabet. Daardoor is het prettig winkelen. Assortiment is goed en gevarieerd. Prijzen gemiddeld, geen gekke uitschieters gezien. Verder is het er binnen schoon.
Beste kringloop waar ik ooit ben geweest. Was 3 uur in totaal binnen. En 11 pareltjes gekocht voor 58.15 euro in totaal. Veel heren kleding nog nieuw met kaartje eraan voor weinig. En mooie dames kleding van goede kwaliteit. Zal nog vaker terug komen. Ook hele mooie vazen.
Gaat wel, leuke kringloopwinkel. Maar echt super is het ook weer niet. Op loop afstand van station.
Leuke goed gesorteerde kringloop. Parkeren is redelijk waardeloos helaas. Boeken zijn goed, worden na verloop van tijd afgeprijsd.
Hele leuke en stiekem veel grotere dan je denkt Kringloopwinkel! Ze hebben een groot aanbod in dames kleding en meubels. Maar natuurlijk vind je er ook cdtjes, plaatjes, kinderspullen, boeken, lampen, potten en pannen, dittemedatjes etc. De prijzen zijn niet schandalig hoog zoals je soms wel eens ziet bij een kringloop met veel kleding, dus dat is ook fijn! Ik kom er in ieder geval graag :
Nu een hele leuke kringloopwinkel, mooie spullen, netjes geordend, nu wel vriendelijk personeel, was vroeger wel anders, je word netjes geholpen! kortom een aanrader om eens te shoppen!!
Leuke overzichtelijke kringloop met een goede doorstroming van items. Klein minpuntje zijn de hogere prijzen dan voorheen, de tijd van 10 tot 50 eurocent zijn voorbij maar dat is een keuze die je zelf maakt of je het wel of niet waard vindt.
Geweldige kringloop mooie spullen en niet duur
Leuke nette kringloop,al zijn de prijzen ook daar gestegen
Heel gek. Ik had twee fotoboeken. Een was voor 1,50€, andere voor 0,50€. Zeggen ze aan de kassa dat zijn dezelfde soort fotoboeken dus die is ook 1,50€ en geen 0,50€. Vind ik echt niet kunnen, het is zelfs wettelijk verboden! De prijs die erop staat,is de prijs en dan ga je het niet duurder maken. Het waren ook niet dezelfde boeken, in de een moet je zelf plakken en de ander kan je ze er in schuiven. Kwam ik alleen met het ene boek van 0,50€ had ik die ook voor die prijs gekregen. Slechte zaak en ik ben geen zeikerd dus ik ga niet schreeuwen in die winkel over een euro maar ik wil wel zeggen dat dit niet juist is. De winkel zelf is verbeterd en weer leuker. Maar als ze prijzen zo kunnen veranderen dan weet ik ook niet of ik hier vaker kom. Er is geen andere kringloopwinkel of normale winkel die dit zou doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid