facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Actief En Partycentrum De Schatberg

"De Schatberg is een veelzijdig vijfsterren vakantiepark in Sevenum. Een plek waar je het hele jaar door heerlijk kunt genieten van de natuurrijke omgeving in de prachtige Noord-Limburgse Peel. We bieden een uitgebreide keuze aan accommodaties en kampeerplaatsen en voor zowel jong als oud zijn er faciliteiten, activiteiten én vele voorzieningen aanwezig.Met meerdere eetgelegenheden, zwembaden, verschillende binnen- en buitenactiviteiten en het hele jaar door animatie & entertainment is er voor iedereen meer dan genoeg te beleven."
Adres: Midden peelweg 5, 5975 mz Sevenum
Telefoonnummer: +31774677788
Stad: Sevenum
Route: Midden peelweg 5
Postcode: 5975 mz


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Camping De Schatberg boeken, Aankomsttijd Camping De Schatberg, Schatberg openingstijden, Camping De Schatberg staanplaatsen, Camping Schatberg corona, Camping De Schatberg foto's, Camping De Schatberg plattegrond Vacansoleil, Eurocamp De Schatberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Wingerd De Wingerd 5 km Tijdens de fototour bezocht,,helaas niet van binnen gezien Vermoed dat je hier wel ee...
Feestcafé Everts Feestcafé Everts 5 km café Everts
Croes Moeke Croes Moeke 5 km Lekker geluncht met vrienden ouderwetse zoorvlees op en een paar lekker biertjes op.E...
Breurs Breurs 5 km Gezellig terras, lekker biertje en Formule 1 gekeken
Recensies
Zeer ruim vakantiepark met verschillende faciliteiten op het park. Huisjes te boeken via Landal. Stacaravans en glamping tenten te boeken via meerdere organisaties Roan, Eurocamp, Vacansoleil. Ook staanplaatsen met of zonder eigen sanitairgebouw beschikbaar. Publieke sanitairgebouwen zeer net! Wij boekten een 6p burchtwoning via Landal; - ruim genoeg voor 4p. Voor 6p wordt vooral de bergruimte kleding eerder krap. Ligt eraan hoeveel je meeneemt uiteraard :- - sanitair, keukengerei, ijskast en beddengoed was zeer proper. Eventueel de puntjes op de i zetten wanneer ook de plintjes, de bovenkant van de dampkap en het terras en bijhorende berging regelmatig aangepakt worden. Ook stofwebben met vliegjes aan de hoge plafonds worden best verwijderd na elk verblijf. - de accomodatie is aan de oudere kant maar kreeg een mooi hedendaags interieur. - leuk buitenterras aanwezig - zeer goede matrassen boxspring - bij mooi weer wordt het zeer warm in de accomodatie waardoor slapen niet altijd even aangenaam was. Er zijn geen horretjes aanwezig bij de ramen. Gezien de vele muggen is het niet mogelijk de ramen open te laten tenzij men hier geen last van ondervindt natuurlijk... wij zijn hier helaas zeer gevoelig aan Ook in de omgeving leuke uitstappen mogelijk. Toverland op 3km van het park. Venlo op 15 min met de wagen. FEC met Abc restaurant is een must-do! Veel te doen voor kinderen! Zowel indoor als outdoor. Bijna op elke hoek is er wel een speeltuig aanwezig. Het centrumgebouw werd mooi vernieuwd. Het personeel aan de receptie, de eetgelegenheden, winkel en zwembad waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Er zijn verschillende vijvers aanwezig op het park. Bij de zwemvijver is het wel oppassen voor de uitwerpselen van de aanwezige fauna aan de waterkant. Er is een grote plas welke wordt voorzien voor waterski en peddel. Hier is zwemmen en vissen verboden. Deze regels worden echter dagelijks genegeerd door vele parkgasten. Wij hadden een aangenaam verblijf en keren zeker een keertje terug. Kamers: Wij huurden een huisje via Landal. Het was een oudere accomodatie maar deze werd hedendaags ingericht en was netjes.
Jaren op de camping gestaan met stacaravan, het is een heerlijke camping met veel vertier voor jong en oud. Savonds een lekker drankje doen buiten op het terras met uitzicht over het meer, een romantisch plekje, heerlijk. Lekker eten vanalles wat en voor ieder wat wils. Ik kwam hier als kind al met schoolreisjes vanuit mijn school in Venlo. Heerlijke tijd altijd gehad . Kortom het is een topcamping.
Grote camping terrein met huisjes, veel vaste kampeerplaatsen, Duitse en Engelse bezoekers, en een mooi verzamelgebouw voorzien van groot terras dat uitkijkt op een leuke best grote speeltuin. Voor de wat oudere jeugd zijn er tal van voorzieningen, waaronder 2 Cruyff-achtinge voetbalveldjes, een panne-arena, tafeltennis etc. Voor de kleintjes best wat speeltuintjes en klimtoestellen. We verbleven in een van de Landal-huizen dat enigszins gedateerd was helaas. Het had als kenmerk luxe, echter vergeleken met bijvoorbeeld een huisje in een ander park met hetzelfde kenmerk, liet dit wat te wensen over. Dat vertaalde zich met name in een slecht tot waardeloze WiFi uiteindelijk werd het streamen via de telefoon gedaan, slechte hygiëne en het onderhoud was ook niet wat je van een luxe huisje verwacht. De tuin was wel erg groot met helaas best wel een hoop uitwerpselen van wilde dieren, daar zijn de kinderen een paar keer het dupe van geweest tijdens het voetballen. Verder buiten het huisje nette paden, weinig tot geen rommel, kortom netjes verzorgd! Veiligheid: Er rijden best wat auto’s rond waarbij de Nederlandse auto’s zich voornamelijk netjes aan de snelheid hielden. Dit in tegenstelling tot de buitenlandse auto’s, vooral de Belgen en Poolse auto’s hielden meer dan 15 km/h aan. Niet altijd even fijn met kleine kinderen. Beloopbaarheid van de buurt: Het terrein is enorm, dus 15 minuten ben je zeker bezig om van de Landal accommodaties naar voren te lopen. Eten en drinken: Het verzamelgebouw biedt erg veel eet- en drinkgelegenheid. De Spar op het terrein biedt ook veel uitkomst.
Het is niet zuidlimburg, dus we gaan altijd met andere verwachtingen mbt het uitzicht en het weer, maar hebben zo vaak geluk met het weer en in de omgeving kennen we steeds meer leuke uitstapjes... een heerlijke locatie waar wij vanuit Zwolle snel zijn... het is dus ook ideaal voor korte vakanties tussendoor... de kinderen 7,9 jaar kunnen er veel zelfstandig doen en genieten! Dit jaar verrast door renovaties, waarschijnlijk door het overkoepelende Landal Parcs. Dat was een mooi extraatje, het heeft een aantrekkelijke plaza gekregen en het zwembad ziet er verzorgder uit. Activiteiten in de buurt: - Restaurant ABC bij fec sevenum aan de andere kant van het meer - Irrland, net over de grens in Duitland Kevelaer - Restaurant/Uitgaanscentrum De Vermaekerij in Maabree oa Bowlen
Watervilla - Slecht geïsoleerd - geen ventilatie Resultaat: - Ongezond binnenklimaat als gevolg van het ontbreken van ventilatie, zichtbaar op sommige plekken in de accommodatie door type insecten en loslatend behang. - onrustige nachten door gehorigheid, de deurkozijnen maken zoveel herrie, de trap naar boven maakt zoveel herrie. Wat je ook doet snachts, bij ieder geluid is direct iedereen in huis wakker - veel te warm op slaapkamer 30 graden Er is geen mechanisme ventilatie, raam wil je niet open doen door de vele muggen buiten. Er zijn wetten en regels is Nederland waaraan woningen moeten voldoen. Deze woningen voldoen hier niet aan. Onbegrijpelijk. Verbeter tips: - leg ventilatie aan en plaats op zijn minst horren voor de ramen zodat je je raam kunt open doen snachts - plaats tochtstrips onder de slaapkamer deuren en rubbers op de deurkozijnen om te proberen het huis stiller te maken De woning is op het oog mooi en luxe maar daarmee is te veel bespaard op de basis vereisten om fatsoenlijk te kunnen verblijven. Verkeerde keus van dit bedrijf als je het mij vraagt Kamers: Zie review
Park is mooi en 14 persoonswoning was prima. Wel had met buitenom een keertje kunnen schoonmaken. Helaas is het park niet geschikt voor kinderen. Hoewel men de beschikking heeft over een animatiefilm en diverse activiteiten waren in deze voorjaarsvakantie vrijwel alles gesloten. Er kon gekozen worden tussen indoorspelen en zwemmen. Al het overige was gesloten. Bij aankomst koekjes bakken werden 4 kinderen weggestuurd omdat het “vol” was. Het is het slechtste Landal park mbt kindvriendelijkheid wat wij ooit hebben bezocht. Kamers: Kamer schoon en prima Activiteiten in de buurt: Diverse activiteiten in de omgeving niet op het park. Veiligheid: Verkeersveiligheid laat te wensen over. Er wordt te hard gereden door medewerkers van het park en bezoekers. Bijzondere details: Het meest bijzonder vonden wij de activiteiten voor kinderen, althans, het gebrek ervan. Het enige wat beschikbaar was, was het indoors spelen en het zwembad. Al het overige was, hoewel het vakantietijd voorjaarsvakantie was, gesloten. Ook werden kinderen gewoon geweigerd tijdens koekjesbakken omdat men “vol zat”. Al met al een mooi park maar absoluut niet kindvriendelijk.
Afgelopen jaar hebben we een fijn verblijf gehad. Een ontzettend groot huisje voor een stuk of 14 personen. Op basis daarvan hebben we nogmaals een vakantie geboekt. Deze keer is onze ervaring helaas anders. Het huisje is slecht onderhouden. Losse plinten, kapotte stoelen, geen gasknop, een hele visze bank met vlekken, losse lampen boven het bed, maar ook de doucheslang is stuk. We hebben ons verbrand tijdens het douchen, want er komt geregeld een straal kokend water uit. Voor ons niet meer.
Er was ons een comfort 6-persoons bungalow belooft. Bij aankomst zagen we meteen dat alles verouderd was. Er was NIET gekuisd, vuilbakje bevatte in de badkamer nog vrouwenproducten... De sauna infrarood werkte niet terwijl we hier wel voor hebben bijbetaald. Alle evenementmogelijkheden waren gesloten, dus bowlen, minigolfen, speelpark, etc... zaten er niet in. Het zwembad is waarschijnlijk ook niet de moeite als ik deze reviews lees. Wij komen hier niet weder. Spijt dat ik geen reviews heb gelezen op voorhand, want dan had ik wel ergens anders een huisje geboekt. Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven, want dat had ik graag gedaan. Geef hier je geld niet aan, het is het niet waard.
Voor mij veeeel te massaal en commercieel. Mobile homes staan dicht op elkaar dus je wordt een deel van elkaars leven waarvoor ik zeker niet kies
Later aangekomen voor een clubevenement op de camping ivm belangrijk privé uitslag. We konden niet met onze caravan in de buurt van de caravan club staan. We werden op een plek gezet wat zeer rustig leek. De volgende morgen werden we om 07:30 gewekt door racende werklui en even voor 08:00 door werkzaamheden door 2 shovels naast ons veld. Je komt hier dus hier niet voor je rust. De gehele dag verder te hard rijdend verkeer op de camping. Veiligheid: Het park is qua speel attributen zeer kindvriendelijk. Wat verkeer betreft LEVENSGEVAARLIJK
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid