facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ACS Holland

ACS Holland

Info

permanente make-up & nagels

Geschiedenis

Gel nagels met nail-art op uw handen. Snel en goedkoop, gediplomeerde nagel-styliste staat voor u klaar!



"Camperverkoop"
Adres: de prunus 88, 7701 WR Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0650620030
Stad: Dedemsvaart
Route: de prunus 88
Postcode: 7701 WR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 16:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Looks4you.nu Looks4you.nu 0 meter Al jaren de beste en leukste nagelstyliste. Heel precies en netjes, altijd nieuwe kle...
Beautysalon Ciska Beautysalon Ciska 52 meter Schoonheidsspecialist in Dedemsvaart
Andrea Beauty & Care Andrea Beauty & Care 642 meter Bij Andrea Beauty & Care kunt u terecht voor gezichtsbehandelingen, harsen, verven & ...
Lilian's Beauty Salon Lilian's Beauty Salon 1 km Lilian werkt ontspannen en vakkundig in een gezellige sfeervol ingerichte salon waar ...
Feet and nails by Ina Feet and nails by Ina 2 km Jaren lang een kalknagel gehad maar door haar expertise ben ik er nu vanaf. Bedankt!
Recensies
Onlangs geweest voor een keuring en bijbehorend onderhoudsadvies van mijn via Marktplaats tweedehands aangeschafte camper. Erg prettig ontvangen door twee vakmannen. Ze hebben me goed bijgestaan en voorzien van een rapportage met foto's en een duidelijk verhaal. Dit heeft me geholpen om uiteindelijke tot een goede deal te komen. Ik blijf hier zeker terugkomen!
Wat een prettig bedrijf, doen niet moeilijk. Onlangs maxfan laten plaatsten in paardenvrachtwagen werkt perfect maar kreeg een klein beetje lekkage. Na sluitingstijd nog gebeld, namen keurig op en kon direct de vrachtwagen nog brengen. De volgende ochtend netjes door medewerker opgehaald bij huis om de vrachtwagen weer op te halen. Nu een klein stroomprobleempje van de 12 v voorziening, weer het antwoord breng hem direct maar …..Top service Helaas maar 5 sterren, want 10 is meer op z’n plaats.
Een heel goed en fijn bedrag. Hier onze 1e camper gekocht en zijn super tevreden over de afwikkeling en garantie puntjes. Hier blijven wij terug komen.
Camper heengebracht voor defecte koelkast. Nette oplossing geboden door een gebruikte koelkast. wat goed meedenken is, en een flinke kostenbesparing. dit alles in een kort tijdsbestek ivm mijn nieuw geplande trip. Toen bleek na ophalen dat hij toch niet helemaal functioneerde, dit vervolgens keurig opgelost onder garantie. Kortom: goed meedenken, goede adviezen, en nette service! Mij gaan ze hier vaker zien.
Update: telefoon van de eigenaar gehad die het verhaal toe heeft gelicht. Probleem is nog niet opgelost en dat kan ook niet op afstand maar goed dat hij contact opnam. Vorig jaar diverse werkzaamheden laten uitvoeren waaronder een nieuwe automatische schotel. Dit jaar moet er volgens de app een update uitgevoerd worden maar ik krijg een “time out” melding. Updaten lukt dus niet dus ik bel erheen. Maar de mevrouw wou me niet doorverbinden, ik moest maar een afspraak maken en betalen. Terwijl het volgens mij voor de monteurs vrij eenvoudig uit te leggen is. Voor de rest alles prima uitgevoerd maar dit is totaal niet klantvriendelijk vind ik dan. Beetje boel tegenvaller
Een geweldig bedrijf! De kachel/boiler van onze net aangeschafte camper ging stuk en men importeerde supersnel een nieuwe. Omdat het vroor dat het kraakte en wij tijdelijk in de camper wonen, kregen we tijdelijk gratis een noodkacheltje mee. De reparaties en vervanging werden snel en vakkundig gedaan voor een bedrag waarvoor je in de Randstad niet eens een band kunt laten vervangen.
Vanwege de goede reviews zijn wij hierheen gegaan om wat reparaties uit te laten voeren aan onze camper. We werden vriendelijk ontvangen en we zijn samen een rondje om de camper heen gelopen om te kijken wat eraan moest gebeuren. Diezelfde middag kregen we nog een telefoontje met de verwachte kosten, en na de bevestiging dat dit om het totaalbedrag ging, zijn ze aan de slag gegaan. Tot zover ging het goed. Enkele dagen later werden we gebeld dat een van de ramen er wat scheef in zat, of hij deze ook gelijk mee zou nemen in de reparaties. Dit raam lekte vooralsnog niet, en om meerdere redenen besloten we deze reparatie nu niet uit te voeren. Mocht hij ooit gaan lekken zouden we alsnog wel terugkomen hiervoor. Het is een oudere camper, je vindt altijd wel iets dat gerepareerd kan worden. Een paar dagen later werden we gebeld dat de camper klaar was; wij blij die kant op om hem op te halen. Die blijheid verdween op slag toen er betaald moest worden. De rekening was ongeveer het dubbele van wat we hadden afgesproken. 'Ja, maar daar zaten de uren nog niet bij in.' Jongens, dit kan ècht niet. We hebben expliciet gevraagd bij de offerte of het om het totaalbedrag ging, dat betekent toch ook de uren?! Ontdaan en boos komen we thuis en besluiten dat we hier in ieder geval niet terug gaan komen. Twee dagen later begint het te regenen. Nattigheid. In de camper. Bij het raam dat daarvoor zeker weten nog niet lekte. Of het toeval is of er geklooid is met het raam weten we niet natuurlijk, maar het geeft ons het sterke gevoel enorm belazerd te zijn. Ons zie je daar niet meer terug! :
Hier onze tweede camper gekocht. Erg vriendelijk ontvangen, betrokken eigenaar en personeel. De eigenaar weet veel over Campers in z’n geheel en kan er erg enthousiast over vertellen. Eerlijke, betrouwbare mensen. Als er wat is of je hebt een vraag dan staan ze direct voor je klaar en denken graag met je mee. Wij raden ACS Camperdealer zeker aan! Fam Agteresch
Vorig jaar hier onze camper gekocht met garantie. Vlak voor het verlopen van de garantie bleek er iets te zijn met de constructie bij de uitstap. Na de winter is dit euvel volledig door ze verholpen onder de garantievoorwaarden. Heel fijn service gericht bedrijf die zijn afspraken na komt!
Tijdens onze vakantie begaf de koelkast het, na contact met de werkplaats, kon ik snel terecht voor de reparatie. Na 1 nacht proefdraaien in de werkplaats konden wij onze vakantie weer gekoeld vervolgen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid