facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acropolis Megen

Acropolis Megen

Info

Gemeenschapshuis Acropolis biedt onderdak aan verenigingen en is perfecte locatie voor (personeels)feest, vergaderen, receptie, bruiloft etc.

Geschiedenis

Midden in het mooie Megen ligt het prachtig gerenoveerde 'Acropolis'. Het historische pand is bij uitstek geschikt voor het houden van een feest, of bruiloft. Maar ook voor meer zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, lezingen, workshops of trainingen. Café In ‘t Vaticaan is een gezellige ontmoetingsplek, Plein1 een unieke zaal voor het geven van concerten of het houden van muziekrepetities. Tal van mogelijkheden onder één dak.



"Acropolis ligt in het hart van het pittoreske Megen en combineert een rijke geschiedenis met hedendaags comfort en plezier. Een bijzondere plek voor feesten en evenementen, in de zomer met een fraai terras op één van de meest authentieke pleintjes in de gemeente Oss. Mooi gesitueerd tegenover het klooster van de Franciscanen en de bekende kapel van ' het heilig Bruurke van Megen."
Adres: Broeder Everardusplein 1, 5366 BE Megen
Telefoonnummer: 0412462565
Stad: Megen
Route: Broeder Everardusplein 1
Postcode: 5366 BE



op zoek naar gerelateerd: Bestuur Acropolis Megen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Soos 't Trêpke Megen Soos 't Trêpke Megen 12 meter Soos `t Trêpke organiseert muziekavonden en muziekevenementen voor jong en oud in en ...
Recensies
Acropolis is het centrum van Megen. Waar van alles te doen en te beleven is. Zo blij dat Megen dit prachtige gebouw heeft om mooie momenten in te beleven.
Heel beschouwend, maar wel klein Brabants burgerlijk en te dicht bij Oss en de SP. Je ziet er allemaal types a la l.marijnesen, nooit om verliefd op te worden
Gastvrij ontvangst, mooie omgeving en heerlijk eten!
Verrassend waardevol bezoek. Een van de leerlingen van het voormalig gymnasium -nu vallend onder de "Acropolis"- was namelijk mijn vader. Bijzonder om te zien in welke omgeving hij een aantal jaren verbleef, met als kern: de Franciscaner minderbroeders. Gebouw mooi gerestaureerd, met respect voor de geschiedenis. Ook aan de overkant geweest -net als mijn vader destijds- in de kapel van broeder Everardus en in het kerkje. En natuurlijk genoten van koffie met gebak bij café In 't Vaticaan.
Vanwege de Natuur Monumenten vrijwilligers bedankdag die op deze locatie plaatsvond oktober 2022, was ik hier. Zeer geschikt voor bijeenkomsten van grote groepen 150 mensen . Alleen, hoe je zo'n grote groep ook binnen een lunch moet serveren als je niet de grote bijeenkomst zaal wil gebruiken weet ik noet. Maar da's een kwestie van informeren. Nu was het weer goed waardoor de lunch buiten gebruikt kon worden. Overigens is het dorp Megen ook wel de moeite waard.
Ziet er buiten degelijk uit. Niet binnen geweest mijn thuiszorgorganisatie zit in het gebouw en de huisarts ikzelf hoefde er niet te zijn. Rijdt er altijd trouw heen voor mijn meisje en er is parkeer gelegen genoeg in de buurt behalve voor mindervalide. Wat mij erg voor al sociale politici anno 2022. Moet zeggen dat ook dat in vele Europese landen,steden,dorpjes dat veel beter is geregeld!
Feestavond gehad met heerlijke hapjes. Zowel warm als koud. En einde van de avond een puntzak friet of broodje kroket. Vriendelijke bediening. Verse bloemen op tafel.
Sfeervolle multifunctioneel dorpshuis, voorheen een seminarie...
Gezellig je komt er niets te kort
Heerlijk biertje gedronken en bittergarnituur op. Vriendelijk behulpzaam personeel. We hebben zitten genieten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid