facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ACOM de Bond van Defensiepersoneel

ACOM de Bond van Defensiepersoneel

Info

De ACOM geeft invulling aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid via diverse samenwerkingsverbanden.

Geschiedenis

Als vakorganisatie met een geschiedenis van 110 jaar (haar voorlopers NCOOV en Sint Martinus), behartigt de ACOM de Bond van Defensiepersoneel, de persoonlijke en collectieve belangen van:
* militairen
* burgers in dienst van Defensie
* alsook de leden van de Nationale Reserve (Natres).
De ACOM organiseert actief dienend militair personeel, post-actieven, gepensioneerden, weduwen en weduwnaren van Defensiemedewerkers.

Adres: Larikslaan 1, 3833 AM Leusden
Telefoonnummer: 0334962722
Stad: Leusden
Route: Larikslaan 1
Postcode: 3833 AM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Defensie vakbond BBTV, Opzeggen ACOM, Laatste cao nieuws Defensie, Vakbond leger, Sectoroverleg Defensie, Vakbond Marine, Voorzitter ACOM, Contributie ACOM
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemeente Leusden Gemeente Leusden 817 meter Gemeente Leusden
Brandweer Leusden Brandweer Leusden 1 km Omdat dit mijn post is als vrijwilliger bij de brandweer veiligheidsregio Utrecht
Politie Leusden en Woudenberg Politie Leusden en Woudenberg 1 km Ik zie ze nooit
Recensies
Bieden je alle hulp zoals je verwacht van een bond. Je moet altijd even je persoongegevens geven zoals je ps nummer of registratie nummer. Daarna helpen ze je zoals het hoort, dit wel als je lid bent!
Ik las vanmorgen een stuk over Mustafa Bal . Als lid van de ACOM en voormalig Bonds bestuurder mag ik mij gelukkig prijzen met zo een gedreven man Zijn inzet voor zowel de ACOM als het algemeen belang mag best eens in het A>J> worden opgemerkt en het stuk van Mustafa zou het heel goed doen als positieve reclame in het AJ. Groet WIbe Verboom.
Probeer de afgelopen 4 dagen te bellen... telkens een antwoord apparaat, zelfs op de tijden dat ze open zijn... laatst weer, "er is op dit moment niemand aanwezig, stuur een mail" waardeloze organisatie.
Ben lid maar dat duurt niet lang meer,ze doen ook letterlijk helemaal niets voor je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid