facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ACM Vastgoed Management B.V.

ACM Vastgoed Management B.V.

Info

Het in opdracht van derden beheren en administreren van onroerende zaken. Aan- en verkoop en verhuur van onroerende zaken.

Geschiedenis

ACM Vastgoed Management B.V. is een organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedbeheer. Als zodanig wordt ACM Vastgoed Management B.V. door diverse opdrachtgevers ingeschakeld om het dagelijkse beheer van woningen, kantoren, winkels en bedrijfsruimtes te managen en een intermediaire functie tussen eigenaar en huurder te vervullen.

De activiteiten worden gecoördineerd vanuit de kantoren te Nijmegen, Venlo, Heerlen, Amsterdam en Groningen.

ACM Vastgoed Management B.V. is aangesloten bij de brancheorganisatie Vastgoed Management Nederland en heeft zich daarmee aan de gedragscode van Vastgoed Management Nederland verbonden.

Adres: Oranjesingel 58, 6511NX Nijmegen
Telefoonnummer: +31 24-3820000
Stad: Nijmegen
Route: Oranjesingel 58
Postcode: 6511NX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ACM makelaars, ACM Venlo, NMG ACM, Vastgoed Nijmegen, NMG huurwoning kopen, Vastgoedbeheer Nijmegen, Huur makelaar Nijmegen, NMG Wonen contact
Recensies
Hele hoge dubieuze huren! Wij huren onze woning voor €1400 en onze buren voor €1000. Laten mensen met hogere inkomens meer betalen. Juni komen wonen en 1 januari nog eens een huurverhoging met terugwerkende kracht van +€50. Wat maakt dat wij €1450 betalen voor ons huis waar wij nog geen jaar inzitten. Sturen met terug werkende kracht een factuur omdat je niet met terug werkende kracht de huur verhoging betaald terwijl wij automatische incasso hebben. Om nog maar niet te praten over de hele slechte en vieze staat van de woning met de oplevering en de zeer onvriendelijke en asociale meneer die erbij was tijdens de oplevering. Communicatie is ook niet om naar huis te schrijven. Moeilijk te bereiken en bellen nooit terug. Nee NMG zeker geen visitekaartje!
Ik ben blij dat ik een mooi appartement ga huren via NMG, maar de communicatie is zó slecht! De eerste opleverdatum die werd gecommuniceerd was eind oktober. Het is half oktober en we hebben nog niets gehoord over wanneer we er in kunnen. Ze communiceren totaal niet en willen geen enkel inzicht geven. De bouw levert deze week op. Hoe lang kun je dan nog treuzelen?? Inhoudelijk zijn de werknemers ook niet echt sterk inhoudelijk in wat ze verhuren. "U heeft alleen glazen deuren op het Noorden in de woonkamer." Blijk ik op het westen een giga glazen wand te hebben. Beetje jammer. Maar die opleverdatum, wat een domper op wat zo leuk moet zijn!
Ik ben niet van het plaatsen van een openbare review. Maar die grens ben ik voorbij. Waardeloze makelaar die echt niets voor huurder doet. De zaken waar we tegen aanlopen worden bij verhuurder neergelegd of ze schuilen zich achter eigenaar. Zeer slechte communicatie, reageren nooit. Dus moet er achter aan blijven bellen. Half jaar na oplevering geen stap verder gekomen.Zeer ontevreden over de organisatie.
Ik schrijf niet snel een review. Maar een organisatie die op zo'n slechte manier met z'n huurders communiceert verdient niet meer dan 1-ster in mijn ogen. Je wordt van het kastje-naar-de muur gestuurd voor de meest simpele vragen. Echt bizar. Daarnaast komt NMG zijn afspraken niet na waardoor je elke week met ze aan de telefoon hangt. Intern wijst de een naar de ander en zijn ze totaal niet op de hoogte van elkaar. Ze doen maar wat.
De woning an sich is goed eigendom van een ander bedrijf, de communicatie is echter om te huilen. Mails worden steevast niet beantwoord, wanneer je belt zijn de juiste personen niet te vinden. Als er dan een keer antwoord komt worden er beloftes gedaan, die vervolgens keer op keer niet worden nagekomen. Zeer teleurstellend.
Erg blij op relatief korttermijn een woning kunnen vinden in Eindhoven. Natuurlijk, bij de zoektocht was het veel reageren en veel navragen bij makelaars en verhuurders - het is tenslotte niet makkelijk om iets te vinden. Maar vanuit NMG heeft dhr. Alexander Post de urgentie van mijn situatie het beste begrepen. Veel dank voor de attente en vriendelijke service.
Slechte communicatie! Gesolliciteerd bij dit bedrijf. Helaas na zelf 3 keer gebeld en gemaild te hebben geen terugkoppeling gekregen. Een afwijzing is nooit leuk, maar niks laten weten is buitengewoon asociaal.
Zelf 1 ster is te veel voor deze vastgoed cowboys. Communicatie is 0. Ze zijn nooit te bereiken. En het alarmnummer wordt nooit opgenomen. Ik waarschuw u. Huur niet van ze
Dit is een firma die onterecht facturen/herinneringen/aanmaningen stuurt en vervolgens op geen enkele mail reageert. Daarnaast zijn ze nooit telefonisch bereikbaar.
Dit bedrijf heeft woningen op verhuursites staan. Als je een bezichtiging wil wordt erniet gereageerd. Tot vier maal toe een aanvraag gedaan geen gehoor. Als de woning allang verhuurd is, dan is dit op zijn minst erg slordig.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor ACM Vastgoed Management B.V..

Nijmegen vastgoedbeheerbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Oranjesingel 58 nijmegen bureau voor zakelijk vastgoed kaart stadsplattegrond, satellietweergave. ACM Vastgoed Management B.V. adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met ACM Vastgoed Management B.V.. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over ACM Vastgoed Management B.V. delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KBS KBS 265 meter Een huisbaas die bij ons meermaals huisvredebreuk heeft gepleegd, waar KBS vervolgens...
Strijbosch Thunnissen Makelaars Nijmegen Strijbosch Thunnissen Makelaars Nijmegen 364 meter Heb inmiddels al verschillende zaken met bedrijf gedaan en tot volle tevredenheid. Zi...
Unit Park Nijmegen Unit Park Nijmegen 3 km Tot op heden een grote aanrader! Goed beveiligd, en vriendelijk personeel. Boxen zijn...
mVx Vastgoed Beheer mVx Vastgoed Beheer 7 km Hele slechte service, ze zijn bijna nooit te bereiken, alleen wanneer je steeds achte...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid