facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ACM Opleidingen

ACM Opleidingen

Info

ACM Opleidingen biedt diverse opleidingen in bedrijfshulpverlening, zorgopleidingen en specialistische rijopleidingen.

Geschiedenis

ACM Opleidingen biedt verschillende rijopleidingen, beroepsopleidingen, opleidingen in (specialistische) medische handelingen, bedrijfshulpverleningsopleidingen en instructeursopleidingen. Al onze opleidingen kunnen wij voor specifieke beroepsgroepen op maat aanbieden.

Iedereen kan bij ons aan de slag. Professionals en semi-professionals van brandweer, politie en uit de zorg. Medewerkers van kleine, middelgrote en grote bedrijven en instellingen. Maar ook particulieren die kennis willen verbreden zijn van harte welkom.

Onze taak

Praktijkgericht onderwijs dat toonaangevend is door de inzet van vernieuwende onderwijsproducten

Onze missie is het bevorderen van deskundigheid. ACM opleidingen biedt praktijkgericht onderwijs voor particulieren, bedrijven en gespecialiseerde beroepskrachten. In ons Kenniscentrum werken onderwijsdeskundigen samen met informatietechnici. Het centrum is een bron voor het ontwikkelen van nieuwe lesmethoden en oefensituaties, die aansluiten bij de specifieke eisen van de dagelijkse praktijk.



"ACM Opleidingen is een toonaangevende opleider op het gebied van bedrijfshulpverlening BHV, BHV basis en BHV herhaling Ook verzorgt ACM Opleidingen gecertificeerde trainingen voor Ambulancechauffeurs en Huisartsenchauffeurs HAP-chauffeurs.Een training volgen bij ACM Opeidingen is een echte belevenis. Met onze praktijkunits bootsen we escaperoomachtige situaties na uit het dagelijks leven zoals een noodsituatie op kantoor, in het café of brand in de wasmachine.Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist."
Adres: Noorderbreedte 2, 8081PX Elburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0525-690114
ln.negnidielpomca@ofni
Stad: Elburg
Route: Noorderbreedte 2
Postcode: 8081PX



op zoek naar gerelateerd: acm opleidingen purmerend, acm ehbo, acm opleidingen ridderkerk, acm ambulance, acm opleidingen zwaag, veiligheid4all, acm opleidingen vacatures, acm reanimatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stan burgerhulpverlening Stan burgerhulpverlening 11 meter Stan: Standby to help Stan is een landelijk netwerk met meer dan 65.000 Stan hulpver...
IkbenStandby IkbenStandby 11 meter BHV registratie- en oproepsysteem
Brandweer Elburg Brandweer Elburg 69 meter Snelle jongens! Ze hebben goed dienst geleverd het afgelopen jaar.
Recensies
Leuke mentor die de stof goed begrijpt leuke dag gehad
Zeer nuttige BHV herhaling gedaan in een prettige sfeer
Vandaag de opleiding tot Ploegenleider BHV met veel plezier afgerond. Er wordt op een prettige manier lesgegeven die aansluit op je werkomgeving. Dit bedrijf raad ik zeker aan!
De juiste locatie voor onze cursisten!
Alles netjes geregeld. En goed geschoold en door de praktijk gevormd personeel.
Goede ehbo cursus, goed materiaal en instructeur
Leuke instructeurs en kwaliteit ten top.
BHV herhalingstraining, leuk, afwisselend.
Perfecte BHV-trainingsfaciliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid