facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ACM Midden Veluwe

ACM Midden Veluwe

Info

Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Alles voor een betaalbare prijs!



"Gezin's camping gelegen midden op de Veluwe met natuur zwemwater. Ruimte voor stacaravans, toercaravans, campers en diverse verhuur accommodaties. Voor ieder wat wils op slechts 5 minuten afstand van de A1 de ideale basis voor uw vakantie."
Adres: Dorpsstraat 73, 6732 AB Harskamp, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0318309999
Stad: Harskamp
Route: Dorpsstraat 73
Postcode: 6732 AB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Recensies
Eem mooie camping hebben hier lang gestaan ooit. Leuk om hier weer eens te zijn.
Mooi meertje met glijbaan en speeltuin Lekker vertoeven met het hele gezin
2 heerlijke weken doorgebracht in een chalet type Mol. Fatsoenlijke bedden en ruim voldoende inventaris. Campingterrein is ruim met veel vaste plaatsen, verhuur en 2 flinke velden voor caravans en tenten. Favoriet was de zwemplas met glijbaan, strandjes en ligweide. Snackbar en restaurant dik in orde, evenals het aanbod van het recreatieteam. Zeker voor herhaling vatbaar.
Op zoek naar een zwemstrand deze camping bezocht als daggast. Wanneer je het terrein oprijdt is het zoeken naar een plek om te parkeren, het voelt bijna of je als bezoeker niet welkom bent. Rij rechtdoor tot de slagboom. Na inworp van € 2,- gaat deze open en kom je uit op een groot parkeerterrein. Na betaling van € 2,- pp kinderen gratis sta je direct bij de zwemvijver. Overzichtelijk, leuke glijbaan, een mooi strandje, speeltoestellen en schoon. Tevens genoten van een prima lunch in het restaurant. Het menu was wat onduidelijk geen kaart, maar er was genoeg mogelijk. De camping zelf ligt er keurig bij, vriendelijk personeel. Voor kinderen is er genoeg te doen. Leuke dag gehad!
Een geweldige camping voor alle leeftijden Kinderen kunnen zich erg goed vermaken bij het meer en op het strand.
Het seizoen is weer gestart. Wat een leuke camping, netjes, gezellig en horeca supertof! Duidelijke afspraken, echt tof!
Daar zwem ik elke maandag. Heerlijk warm water weer gelukkig. Alleen jammer en dat vind iedereen. Dat het niet zo schoon is. Voor al in get water de muren. Je ziet helemaal een rand. Van denk ik mensen hun. Huid? Jammer
Altijd weer een verrassing als je kom prachtige huur caravens zijn er bij gekomen ,joris even een aai gegeven die was zo blij dat hij ons zag prachtige camping altijd wat te doen voor jong en oud prachtig meer om lekker af te koelen en een lekker strand om te zonnen hele schone camping
Geen wc papier én in tijden van digitaal bankieren douchen met 50-cent muntjes... Op deze camping ben je twintig jaar terug in de tijd. De camping is vooral bedoeld voor mensen met een eigen stacaravan. Alle kampeerders worden "passanten" genoemd.
Een verrassend leuke camping. Goed onderhouden en netjes. Keurige safaritenten. Een prima zwemplas die vol met karpers zit. Een leuke glijbaan, airtrampoline en speeltoestellen maken het af.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid