facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Achterom27

Achterom27

Info

Zoekt u een mooie, rustige en lichte ruimte, een fijne plek om workshops te geven, muziek te maken oid neem dan snel contact op.

Producten

Gelegen aan het Achterom 27 bevind zich een mooie, rustige en lichte ruimte.
Zoekt u een fijne plek om workshops te geven, muziek te maken of een overleg te voeren dan is dit de ideale plek voor u.
De ruimte bestaat uit twee delen, bij binnenkomst ziet u direct een grote tafel waar aan gewerkt of vergaderd kan worden. Daarnaast een keukentje die van alle gemakken is voorzien, denk hierbij aan verse koffie en thee en uiteraard wat lekkers voor erbij.
De ruimte is tevens voorzien van gratis wifi zodat alle informatie, bijvoorbeeld tijdens uw vergadering, direct binnen handbereik is.
In het andere deel van de ruimte bevindt zich een piano, deze ruimte biedt daardoor goede mogelijkheid voor het maken van muziek. Tevens bevind zich hier een wat intiemere overleg mogelijkheden.
Uiteraard kan de ruimte zo ingedeeld worden naar uw behoefte!
Bent u op zoek naar een passende ruimte schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.
Centraal gelegen in Den Burg, met parkeerplaats op loopafstand en van alle gemakken voorzien.

Adres: achterom 27, 1791 an Den Burg
Telefoonnummer: 0654984332
Stad: Den Burg
Route: achterom 27
Postcode: 1791 an


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid