facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Achterhoek Werkt

Achterhoek Werkt

Info

Achterhoek Werkt voor uitdagende stages, afstudeeropdrachten en startersfuncties in de Achterhoek.

Geschiedenis

www.achterhoekwerkt.nl is dé website voor hoger opgeleiden die in de Achterhoek willen werken. Ben jij op zoek naar een leuke stage of baan? Upload jouw CV en reageer op vacatures of stuur een open sollicitatie!



"Achterhoek Werkt helptjonge talenten om zich te oriënteren op het Achterhoekse bedrijfsleven. Wij organiseren inspirerende eventsom jongeren en bedrijven bij elkaar te brengen. Daarnaast hebben we een online community opgericht met ruim 300 bedrijven uit de regio. Via deze online community komen studenten, starters en young professionals persoonlijk in contact met hun nieuwe werkgever. Ben jij op zoek naar een leuke stage of baan? Schrijf je in en solliciteer direct op uitdagende stages en banen in de Achterhoek!"
Adres: Nijverheidsweg 19, 7005 AS Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 085 - 48 42 842
Stad: Doetinchem
Route: Nijverheidsweg 19
Postcode: 7005 AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stage Achterhoek, Bedrijven Doetinchem, Grootste bedrijven in de Achterhoek, Grote bedrijven Doetinchem, Bedrijven Achterhoek, Maakindustrie Achterhoek, Randstad Achterhoek, Vacature horeca Achterhoek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FRISS werkt FRISS werkt 626 meter Super goede ervaring!
Jong Wonen Achterhoek Jong Wonen Achterhoek 1 km Jong Wonen is een platform waar we jongeren willen helpen met hun woonvragen.
van Bentum Jobs van Bentum Jobs 2 km van Bentum Jobs is het Recruitment bureau van de Achterhoek.
Studentenraad Graafschap College Studentenraad Graafschap College 2 km De Facebook pagina van de studentenraad van het Graafschap College!
Forjobz Forjobz 2 km Ik heb mijn oriënterende stage gelopen bij Forjobz. Ontzettend prettige ervaring waar...
Jongerencentrum Doetinchem Jongerencentrum Doetinchem 2 km Het jongerencentrum is dé plek waar jij terecht kan met je vragen, ideeën & plannen. ...
Jop Jop 2 km Jop! werkt vanuit een persoonlijke benadering, met jarenlange ervaring in de branche....
Recensies
Dankzij Achterhoek Werkt hebben wij een stageplek gegeven aan een studente marketing communicatie van Rijn IJssel College. Bijzonder tevreden over de snelheid waarmee dit mogelijk werd gemaakt door medewerkers van Achterhoek werkt. Een prettige en hopelijk lange verbinding is hiermee ontstaan. Op onze flexplek, Flox ondernemershuis, bieden wij de stagiaires een unieke kans om snel en laagdrempelig meerdere bedrijven te leren kennen. Studenten worden dan ook echt ingezet en draaien mee in het dagelijkse bedrijfsproces. En ook wij als ondernemer leren weer van de stagiaires. Na de zomer hebben wij weer ruimte voor een stagiaire en uiteraard vragen wij Achterhoek Werkt weer om mee te denken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid