facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Achmea Health Center Kampen

Adres: De Maten 10, 8265 VA Kampen
Telefoonnummer: 0383335235
Stad: Kampen
Route: De Maten 10
Postcode: 8265 VA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00
Zondag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
QUAN-acupunctuur QUAN-acupunctuur 674 meter Fijne toegankelijke praktijk. Dhr. Nguyen geeft duidelijk uitleg over de behandeling ...
Recensies
Nette sportschool met goede begeleiding. Door de verschillende journeys krijg je regelmatig begeleiding om je doelen te halen. Daarnaast leer je steeds meer over de verschillende oefeningen die je kan doen om je training leuk en afwisselend te maken.
Ik ben hier pas geweest, de coach was totaal niet vriendelijk, ze had telkens iets op mij aan te merken. En bij binnenkomst is er niemand om te vertellen waar je heen moet, waar je voor komt etc. Bah.
Een prettige en nette sportschool. Vervelen hoef je hier niet met het ruime aanbod van verschillende groepslessen. Leuk bij Fitland is de FunXtion vloer; op een speelse manier werken aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Zo wordt fitnessen echt leuk!
Fijne sportschool ruim opgezet, heel veel verschillende groepslessen van 30 minuten tot een uur. Fijne sauna en vriendelijke medewerkers en ook leuke activiteiten op z'n tijd. Een keer per maand een wandeling op zondag met wat lekkers. Kortom ik ben een heel tevreden sporter bij Fitland.
Gezellige sfeer. Leuke medewerkers die je graag willen helpen. Ze hebben veel verschillende mogelijkheden om te doen in het centrum. Fijn!
Een mooi fitnesscentra met diverse mogelijkheden die je helpen om je doelstelling te bereiken! Aardig en behulpzaam personeel!
Goede begeleiding, nette sportschool. Hangt een prettige, leuke sfeer.
Complete sportschool! Met uitstekende begeleiding.
Mooie sportschool! En leuke groepslessen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid