facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ace Pharmaceuticals BV

Adres: Schepenveld 41, 3891 ZK Zeewolde, Nederland
Telefoonnummer: 036 522 7201
Staat: Flevoland
District: Zeewolde
Stad: Zeewolde
Route: Schepenveld
Huisnummer: 41
Postcode: 3891 ZK


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Heel veel medicijnen zijn steeds niet leverbaar. Dit terwijl ik meerdere soorten medicijnen chronisch nodig heb van deze leverancier en niet zonder kan.nEr wordt geen reden gegegeven waarom ze niet leverbaar zijn.nnDaarnaast is het medicijn acecort steeds kort houdbaar. Dit zou opgelost worden maar ik blijf de medicijnen kort op datum krijgen.
Ace Pharmaceuticals is een fijne werkgever met mooie benefits. Ik ga met plezier naar werk en heb leuke collega's.nHet is ook fijn om bij een bedrijf te werken wat belangrijk werk doet. Elke dag zetten we ons in om medicijnen te maken en zo het leven van patiënten te verbeteren.
Ik heb een aantal malen geprobeerd om een concreet antwoord te krijgen over de leverzekerheid van voor mij essentiële medicatie die Ace Pharmaceuticals als monopolist fabriceert. Op geen enkele manier wordt gereageerd op mijn vragen. Zeer onbeschoft en onprofessioneel.
Een fantastische organisatie, die nooit uit het oog verliest dat de patiënt is waar het om draait.
Klant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid