facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acda Advies en Consultancy

Info

Acda AC is gespecialiseerd in het vertalen van je geldzaken naar begrijpelijk Nederlands. Op elk financieel gebied kunnen wij je voorzien van goed advies.

Geschiedenis

Acda AC is gespecialiseerd in het vertalen van je geldzaken naar begrijpelijk Nederlands. Op elk financieel gebied kunnen wij je voorzien van goed advies.



"Hypotheekadvieskantoor. Van starter tot scheiding, van zzp-er tot maatwerkadvies met verhuurde panden en overig vermogen. Wij schrikken er niet voor terug en leveren al jaren maatwerk, zelfs op verzoek van banken en notarissen. Wij zeggen zelden 'nee'. Alleen als het echt niet haalbaar is. Onze inschatting vooraf levert 100% slagingskans."
Adres: Oostrandpark 41, 8212AP Lelystad
Telefoonnummer: +31 (0)6 147 11 925
Stad: Lelystad
Route: Oostrandpark 41
Postcode: 8212AP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Your Whole Finance Your Whole Finance 424 meter Wij zijn gespecialiseerd in het samenwerken met de ondernemer. Zelf je administratie ...
AB Taxatie AB Taxatie 1 km Zeer ervaren taxateur met veel kennis over de markt. Goede prijs/kwaliteit verhouding...
Wiertz Financieel Advies Wiertz Financieel Advies 2 km Via een familielid die ons Maurice heeft aanbevolen, zijn wij terecht gekomen bij Mau...
Incassonet Lelystad Incassonet Lelystad 3 km Goede service, goed contact en men geeft goed inzicht over de zaken. Zeker een aanrad...
SATOS SATOS 3 km Ben ik hier geweest waar voor ik ken het niet dus geen oordeel over
Balm Makelaardij Balm Makelaardij 3 km BALM Makelaardij heeft ons erg goed geholpen met de verkoop van ons appartement. En o...
Farmers Funding Farmers Funding 3 km Rustige, goed verzorgde locatie incl. lekkere snoepjes
Verzekeren Verzekeren 4 km Via de website 1verzekering.nl kunt u eenvoudig en snel verzekeringen van de verschil...
HBM Office Support HBM Office Support 4 km Coaching & Training op het gebied van boekhouding, belasting en financieel management...
In2thecrowd In2thecrowd 5 km Financing the greatest ideas
Givt Givt 5 km Givt maakt het mogelijk om zonder contant aan collectes te geven.
Zanting administratie-adviezen Zanting administratie-adviezen 5 km Uw administratie, onze zorg!
Molenaar & Partners Molenaar & Partners 5 km Onafhankelijk hypotheekadvies.
MAK Groep MAK Groep 5 km Mak groep heeft mij zoveel geholpen Scarlet een top vrouw ben van een trauma boekhoud...
CarGo Express Europe CarGo Express Europe 6 km Goede klantenservice!
Recensies
Ik ben ontzettend tevreden over de dienstverlening en het advies van mijn hypotheekadviseur. Gerard toonde diepgaande kennis en begrip voor onze financiële situatie, presenteerde passende opties en legde alles duidelijk uit. Zijn geduld, proactiviteit en efficiëntie zorgden voor een vlot proces. Ik beveel ACDA Advies en Consultantcy zonder aarzeling aan. Bedankt!
We zijn door Gerard erg goed geholpen. Hield ons bij elke stap op de hoogte. Waardoor de communicatie erg prettig was. Geen vraag was teveel en werd snel beantwoordt .
Geweldige adviseur. Ze helpen je door het gehele traject heen, geven je goed advies en zoeken de laagste rente voor je. Voor ons als starters konden we ons geen betere adviseur wensen !!!
Voor hypotheek advies moet je zeker bij Gerard zijn. Altijd beschikbaar voor uitleg, hulp en eventuele aanpassingen. Super advies!
Begin oktober hebben wij ons huis gekocht en als ondernemer weet je dat het vervolgens een uitgebreid traject wordt om de hypotheek voor elkaar te krijgen. Op zoek naar een goede effectieve hypotheekadviseur kwam tijdens een rondje inventariseren een paar keer Acda Advies langs met positief feedback. Mijn ervaring met Gerard is dat vanaf het begin het proces helder geschetst is en dat alle stappen daarna logisch waren. Uiteraard heb ik tussendoor allerlei vragen, maar gelukkig is Gerard goed bereikbaar via de app, telefoon en mail. Het tijdstip van de dag maakt daarbij niet uit. Buitengewoon klantgericht. Ondanks een paar lastige hobbels onderweg is het verkregen van de hypotheek ver binnen de noodzakelijke termijn voor elkaar. Conclusie: Zeer tevreden over de deskundigheid en betrokkenheid van Gerard en het resultaat een hypotheek met goede voorwaarden, die bij ons past. Kortom ik raad Acda Advies ten zeerste aan als je zonder al teveel zorgen op tijd een hypotheek nodig hebt.
Geweldig om met gerard samen te werken! Hij heeft er voor gezorgd om met success mijn hypotheek af te ronden en mij gerust te stellen wanneer ik aan de stress zat. Heel erg dankbaar en ik kan hem aan ieder aanbevelen!
Waar vele andere consultants geen antwoord op hadden , heeft ACDA Advies en Consultancy BV voor mij opgelost. Door vakkundigheid en een goed netwerk, maar ook door betrokkenheid en het zich kunnen verplaatsen in ons probleem, is iets wat onoplosbaar leek, opgelost. Veel respect voor de wijze waarop dit heeft plaats gevonden.
Gerard heeft ons enorm geholpen met het verkrijgen van een hypotheek. Hij heeft bij elke wegversperring zijn uiterste best gedaan om het alsnog voor elkaar te krijgen voor ons! Zonder hem zaten wij nu niet in ons nieuwe huis! Geweldige service!!! Wij zijn ontzettend dankbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid