facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AccuFix Fietsaccu revisie

AccuFix Fietsaccu revisie

Info

AccuFix accu revisie geeft uw fiets of machine een tweede leven.
Met behulp van onze speciaal ontwikkelde las- en meetapparatuur helpen wij u verder.

Adres: Zeilhof 61, 1435LP Haarlemmermeer
Telefoonnummer: 06-24430751
Stad: Haarlemmermeer
Route: Zeilhof 61
Postcode: 1435LP


Recensies
Coen maakt de beste batterijen.. met veel kunde en zekerheid. Hij gebruikt de beste cellen waardoor de batterijen die door hem worden gereviceerd meestal beter zijn dan de originele. Ik denk dat Coen al zo een 50 batterijen voor mij heeft gecontroleerd of vernieuwd. Bijvoorbeeld een ingewikkelde uit twee delen bestaande batterij voor deze fiets.
Accufix is een aanrader. De accu van mijn elektrische VanMoof fiets model 2014 kon niet meer worden vervangen bij VanMoof. Bij Accufix hebben ze mij vriendelijk, accuraat en professioneel geholpen. De accu van mijn VanMoof fiets is vervangen en heeft tevens 20% meer capaciteit.
Wat ben ik blij met AccuFix. Ik heb een Giant twist e bike, na 2 batterijen die stuk waren nog geen 1000 kilometer mee gefiets had ik alweer problemen met mijn batterij die niet oplade. AccuFix gebeld, gevraagd kan voor mij kijken of je hem kan maken. Ik heb hem gebracht met de oplader van Giant. Wat blijkt is het de oplader die stuk is. Accufix had al gezegd dat het ook wel eens de oplader kon wezen. Ze staan daar om bekend. Dus mensen denk niet meteen dat je batterij stuk is. Ga eerst langs bij AccuFix om te laten na kijken of het misschien de oplader is. Een blije fietser
Wij hoorden over het bedrijf van Coen via een kennis, wij hebben eerst een accu van een betonboor laten reviseren. Dit beviel zo goed dat hij onze overige accu's ook gereviseerd heeft.
Super goed geholpen! Weet wat hij doet en goed advies. Mijn volgende e-bike batterij gaat hier zeker ook weer heen!
Icycle accu voorzien van nieuw pakket. Lijkt erop dat de fiets weer prima te berijden is. Erg tevreden met name over het persoonlijke contact.
Prima service binnen een week me accu al terug, mijn E-Bike rijdt nu vele kilometers verder dan voorheen! Klasse gedaan!
Bedrijf nam netjes de tijd mijn vraag per email uitgebreid en kundig te beantwoorden, zelfs terwijl hun eigen bericht inhield dat ik geen verdere dienst van hen zou kunnen afnemen ten behoeve van het spul ik in huis heb. Dit spreekt voor ze.
Fijn en servicegericht geholpen. Van harte aanbevolen!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor AccuFix Fietsaccu revisie.

Haarlemmermeer fietsenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Zeilhof 61 haarlemmermeer fietsenmaker kaart stadsplattegrond, satellietweergave. AccuFix Fietsaccu revisie adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met AccuFix Fietsaccu revisie. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over AccuFix Fietsaccu revisie delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Justin's Fietsservice Justin's Fietsservice 5 km Goeie en eerlijke fietsenmaker. Komt je fiets ophalen en gerepareerd weer terugbrenge...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid