facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Accu-Reparatie

Accu-Reparatie

Info

U bent bij Accu-Reparatie aan het juiste adres om uw fietsaccu of ander type accu te reviseren. Uw accu als nieuw...maar dan beter!

Geschiedenis

Uw accu als nieuw...Maar dan beter!

Dit is letterlijk waar we staan. Wij willen uw accu met alle liefde repareren of reviseren alleen maken wij de accu beter dan die voorheen was. Dit krijgen wij voor elkaar door de juiste apparatuur, kennis, vakmanschap en materialen toe te passen. Dit in combinatie met een accu geeft een waanzinnig resultaat!

De eigenaar (Michael van Hattem) is ooit begonnen met een accu voor een vriend te repareren. Dit is hem zo goed bevallen dat hij zich hier uitsluitend op heeft gericht en is begonnen met het repareren van accu's van klanten. Door het goede werk wat hij afleverde aan klanten is er veel werk bijgekomen en is een goed lopende zaak werkelijkheid geworden. In 2017 is de naam Accu-Reparatie (afgekort AR) officieel geworden en staan we daar bekend mee. Ons bedrijfspand staat in Vianen-Utrecht waar het voor iedereen in het land heel toegankelijk is.

De klant eerst en dan pas de rest

Bij ons komt de klant op de eerste plaats, daarna het andere. Service aan de klant vinden wij het beste wat er is en we zetten ons hier voor de volle 100% voor in. Dit maakt ons uniek en aantrekkelijk. Accu kapot? Nee, wij zeggen niet jammer dan. Wij zeggen kom de accu langs brengen of stuur hem op, morgen is de accu klaar. Eventuele retouren (minder dan 3% per jaar) komen als eerst aan de beurt. Wij vinden immers dat de klant voor de accu betaalt heeft en de klant moet daarom ook zoveel mogelijk kunnen genieten van zijn of haar accu.

Alleen het beste materiaal & apparatuur

Wij gebruiken alleen accucellen van Samsung, deze A-merk cellen zijn de beste die er zijn en daar geloven wij in. Bij ons wordt uw accu niet gereviseerd met zogenaamde FIRE-cellen of andere merken cellen. Deze zijn van hele slechte kwaliteit en dat willen we niet, nee wij willen alleen het beste voor de klant.

Ook de apparatuur die wij gebruiken is heel professioneel. Neem onze puntlas machine bijvoorbeeld, elke las die de machine maakt om de accucellen aan elkaar te binden wordt gecontroleerd. Is de las niet goed dan geeft de machine dit direct aan d.m.v. een beeldscherm en een geluid. Hierdoor kunnen wij garanderen dat echt elke las die de machine maakt van dezelfde kwaliteit is.

Er zijn helaas nogal wat bedrijven die een puntlas apparaat gebruiken van pak hem beet 120 dollar. Deze zijn van hele slechte kwaliteit en kunnen daarom ook absoluut niet vergeleken worden met de apparatuur die wij gebruiken. Mocht u toch de accu ergens anders laten reviseren, vraag de reparateur welk apparaat hij gebruikt. Ziet u een klein kastje met een hendeltje zodat hij draagbaar is? Loop dan gelijk weg.



"Reviseert en repareert alle mogelijke lithium accu's. Ook op maat accu's zijn mogelijk evenals van een lood accu naar een veel duurzamere lithiumaccu.Vele klanten gingen u voor met succes! Bel ons vandaag voor de mogelijkheden van uw accu!"
Adres: mijlweg 7, 4131PJ Vianen
Telefoonnummer: 0850655427
Stad: Vianen
Route: mijlweg 7
Postcode: 4131PJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ViaVloeren BV ViaVloeren BV 723 meter Vorige maand is er bij ons een nieuwe vloer gelegd. We zijn hier super tevreden mee. ...
Recensies
De website zag er prima uit tot ik mijn bestelling had geplaatst. Helaas kreeg ik geen artikel opgestuurd. Blijkbaar had ik moeten weten dat het ging om een reparatie, echter stond dit niet aangegeven op de website. Al snel werd dit , dacht ik, goed opgelost. Ik kreeg een mail dat ik kon kiezen alsnog een accu op te sturen of mijn geld retour te krijgen. Na twee keer contact te hebben opgenomen met het bedrijf met mijn keuze het geld terug te storen is er nog steeds niets gebeurd. Gelukkig al heel wat mensen tegengehouden nog zaken te doen met dit bedrijf.
Begin januari hebben wij een Emotion accu van een Sparta opgestuurd om te laten reviseren. Binnen 14 dagen hadden wij de accu terug deed hij het prima! Twee maanden later konden wij de accu ineens niet meer opladen. Na telefonisch overleg met Accu-Reparatie hebben wij de accu wederom opgestuurd. Binnen één dag na het versturen van de accu hadden we al bericht van Accu-Reparatie. Ze hadden kosteloos de printplaat van de accu vervangen! Dit viel volgens Accu-Reparatie onder de garantie! Wat een goede service! Een dag later hadden wij de accu alweer binnen en konden we direct weer fietsen! Na een aantal dagen zijn we weer benaderd door Accu-Reparatie of alles naar wens was. Chapeau Accu-Reparatie!! Nogmaals hartelijk dank! Met vriendelijke groet, S.G. Tijink
Accu Giant la free laten reviseren , gaf wat problemen doordat achteraf de printplaat niet goed was voor deze al wat oudere fiets. Prima opgelost en ik fiets weer fantastisch . Ben er zeer blij mee. Beveel dit bedrijf aan.
Wij konden met onze accu nog maar een kleine afstand afleggen. We zijn gegaan voor een accu revisie bij Accu-Reparatie. De heren zijn profesioneel, hebben kennis van zaken en de voor de prijs moet je het zeker niet laten. Binnen 3 werkdagen hadden we de accu weer retour. We kunnen nu zelfs meer afstand afleggen dan voorheen. Bedankt heren en wij zullen jullie van harte aanbevelen
Ca. Een maand geleden mijn accu laten reviseren. 2 dagen erna kon ik hem weer ophalen. Ik heb de accu 2x helmaal leeg gereden. Hij doet het weer fantastisch. Ik ben er heel blij mee.
Dinsdagmiddag accu van mijn e-bike gebracht en zaterdag was hij al klaar, supersnelle revisie dus!! Alles wordt van te voren duidelijk doorgesproken en Accu Reparatie komt zijn afspraken na, dat geeft vertrouwen! En het belangrijkste, onze e-bike gaat weer als de brandweer en dat voor een hele nette prijs! Echt een aanrader dus als je accu gereviseerd moet worden.
De heren van de accu-reparatie hebben mij bijzonder snel en vakkundig geholpen. Zeer zorgzaam en adviserend. Ik kan ze echt aanbevelen!!
Medio september 2017, een accu van mijn Giant Twist laten reviseren. Naar 13 Amp. Een vlotte service, met zeer vriendelijke mensen. Had hem via een email aangemeld, kreeg direct een telefoontje om af te spreken. De accu verstuurd, en was binnen een week weer terug gestuurd. Samen met een nieuwe oplader, de oude werkte niet samen met de accu. Gefietst met de nieuwe accu, een hele verbetering met een veel grotere actieradius. Goed werk geleverd. L.Hardam
Onlangs de 24 V 8 ah nimh-accu van mijn Giantfiets laten reviseren. Kon nog maar 20 km fietsen. Nu opgewaardeerd naar Li-ion 14 ah en na 3 keer laden kan ik nu al weer ruim 70 km fietsen. dit alles was binnen 1 week voor elkaar. Keurige snelle service. Dank jullie wel!
Accurevisie binnen 3 tot 5 werkdagen tegen een goede prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid