facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Accountancy Collectief

Adres: Waterviolier 21 , Breda 4823 MA, NL
Telefoonnummer: 076 549 5220
Stad: Breda
Route: Waterviolier 21
Postcode: 4823 MA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B.A.H.M.-Holland B.A.H.M.-Holland 1 km Wij als AB Sneltransport BV nemen mensen af bij bahm holland bv. Het is een bedrij...
Minipak Software Minipak Software 4 km Ik gebruik deze boekhoudsoftware al bijna 20 jaar. Voor kleinere bedrijven is dit een...
Recensies
Neem deze man niet als accountant/boekhouder/belastingadviseur! Voert aftrekposten op die helemaal niet opgevoerd mogen worden. Je betaalt voor zijn diensten, maar er wordt geen correcte aangifte ingediend. Als leek kan je deze man niet vertrouwen. De belastingdienst komt dan met een controle: zij hebben onderzoek gedaan naar het aangiftegedrag van deze man. Daaruit is gebleken dat hij voor meerdere personen aangiften met onjuiste aftrekposten heeft gedaan. Al met al een groot bedrag dat terugbetaald moet worden aan de belastingdienst.
Gezien de review van 5 jaar geleden is er blijkbaar niets veranderd. Ook bij ons geen aangifte omzetbelasting gedaan Ook geen uitstel aangevraagd. Navraag leverde ons op 1 dag drie verschillende smoesjes en laconieke reacties op waarbij hij ook de hoorn erop gooide. Hierop hebben wij besloten de boekhouding terug te halen. Bij aankomst werd de boekhouding al foeterend in onze handen gesmeten en de deur dicht gegooid. Meneer is er blijkbaar niet gediend om geattendeerd te worden op zijn eigen nalatigheid. Zorgplicht is hier ver te zoeken.
Waardeloze boekhouder, kent zijn werk niet. Zorgt voor verzuimboetes en doet alsof dat normaal is. Lost de problemen niet op, gooit de hoorn erop of de deur in je gezicht als je verhaal komt halen. Hij stuurt wel zijn rekeningen en aanmaningen op tijd... Waardeloze man en professional van gepensioneerde leeftijd die beter in kan pakken en met zijn stichting verder kan gaan.
NIET DOEN! Zeer slechte account!! Vult dingen in bij inkomstenbelasting die je niet kan aantonen waarop de belasting op zijn beurt hier bewijs van wil en jij dus niet kan aantonen en dus een nieuwe aanslag krijgt en je dus fors moet gaan betalen!! En als je hem daarop aanspreekt alleen maar smoesjes en draait er omheen maar onder tussen wel dik voor betaald krijgen!
Dit bedrijf aan de Waterviolier 21, Breda is geen accountantskantoor want aan dit administratiekantoor is geen AA noch een RA Accountant verbonden. De deskundigheid mag daarom zeker in twijfel worden getrokken. De eigenaar van dit bedrijf mag zich NIET uitgeven voor Accountant. Dit is mogelijk zelfs een strafbaar feit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid