facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Access4IT

Access4IT

Info

Access4it is een fullservice ICT bedrijf. Dat betekent dat wij alle denkbare diensten op het gebied van ICT en ICT beheer leveren.

Geschiedenis

Oprichting
Ad Esschendal is een geboren en getogen Schiedammer. Hij verhuisde in 1972 naar Zutphen waar hij nog altijd woont. In 1998 richtte hij zijn eigen ICT bedrijf op, DSZ BV. Om zijn klanten op de juiste manier te kunnen blijven bedienen en om ervoor te zorgen dat hij bij de laatste ontwikkelingen kan blijven aansluiten besloot hij zich in 2012 in te kopen in een groter bedrijf. Op termijn zal ook DSZ samenvloeien met Access4it, waarbij DSZ als hoofd-bv functioneert en Access4IT als handelsnaam wordt ingezet.
Missie en Visie
Access4IT wil samen met haar klanten in de regio als partner werken aan passende ICT oplossingen van hoge kwaliteit tegen een marktconforme prijs. Access4it is klantgericht, transparant, werkt met korte lijnen, is optimaal bereikbaar en hanteert een hoge servicegraad. Op basis van onze ervaring en knowhow zorgen wij ervoor dat de complexe materie die ICT nu eenmaal is, op een begrijpelijke wijze wordt uitgelegd.

Adres: Marketing 26, 6921 RE Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 026-3214801
Stad: Duiven
Route: Marketing 26
Postcode: 6921 RE



op zoek naar gerelateerd: Ad Esschendal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HostingDiscounter HostingDiscounter 573 meter Ik ben al heel lang een kleine maar zeer tevreden klant. Goede bereikbaarheid, uitleg...
GonMedia GonMedia 2 km Webontwerper
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid