facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Access Hetty Winkels

Access Hetty Winkels

Info

Wil je een Access Consciousness® Bars Sessie en/of Energetic Facelift ontvangen. Wil je leren hoe je een Bars® sessie geeft aan anderen. Wees welkom!

Geschiedenis

Hoe mooi zou het zijn je leven te leven zonder te oordelen over jezelf en anderen. Hoe mooi zou het zijn wanneer jij jouw belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten en emoties los kunt laten.
Hoe mooi zou het zijn je te verwonderen en 'in de vraag' te zijn zonder de antwoorden te willen weten. Dit is ook voor jou mogelijk.
Ik ondersteun je graag in het proces dit bij jezelf in gang te zetten, zodat je met gemak en vreugde het leven kunt vieren in al zijn facetten.
Hoe wordt het beter dan dit?

Adres: Schopperdenseweg 5, 7031XG Wehl
Telefoonnummer: 0622834219
Stad: Wehl
Route: Schopperdenseweg 5
Postcode: 7031XG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicurepraktijk Angélique Wehl Pedicurepraktijk Angélique Wehl 398 meter Gespecialiseerd in behandeling voor de Reumatische en Diabetische voet. Paramedische ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid