facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Accent PMU

Accent PMU

Info

Permanente make-up van Accent zorgt ervoor dat je er op ieder moment van de dag perfect verzorgd uit ziet. Wij verzorgen ook medische behandelingen.

Geschiedenis

Elke moderne vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Met permanente make-up van Accent kan dit wel!

Naast onze cosmetische behandelingen zoals wenkbrauwen, eye-liner en lipcontouren zijn wij ook gespecialiseerd in medische toepassingen waaronder het corrigeren en camoufleren van littekens, tepelhofpigmentatie na een borstreconstructie of het reconstrueren van een hazenlip.

Graag tot ziens bij Accent!

Adres: Veerstraat 3, 5165 VG Waspik
Telefoonnummer: 06-53816647
Stad: Waspik
Route: Veerstraat 3
Postcode: 5165 VG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hair & Beauty by Priscilla Hair & Beauty by Priscilla 240 meter Bent u op zoek naar een betrouwbare, gezellige, goede, betaalbare en op kwaliteit ger...
Recensies
Een leuke vrouw die haar vak perfect uitvoerd Echt een aanraader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid