facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Accent Partyservice

Info

Accent Partyservice maakt van iedere locatie een feestlocatie! Met prachtige decoratie en aankleding zorgen wij altijd voor de juiste sfeer! Meer dan eten en drinken alleen...

Geschiedenis

We bieden totaaloplossingen in evenementen voor zowel het bedrijfsleven als voor particulieren. We beschikken over een grote voorraad eigen verhuurmaterialen en decoratie, die we indien gewenst ook los verhuren, ook aan collega-bedrijven.

Het creëren van onvergetelijke evenementen zoals bruiloften, themafeesten, zakelijke bijeenkomsten en jubilea doen we met heel veel plezier en passie.

Door jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid, professioneel partnernetwerk opgebouwd en weten we precies waar je op moet letten bij de organisatie van een evenement. We beschouwen publieksevenementen ook als ons werkterrein en zijn een bekwaam gesprekspartner bij het aanvragen van benodigde vergunningen.

Adres: Holland Marsh 6, 9663 AV Nieuwe Pekela
Telefoonnummer: 0628852410
ln.ytraptnecca@ofni
Stad: Nieuwe Pekela
Route: Holland Marsh 6
Postcode: 9663 AV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HH3 Media HH3 Media 387 meter HH3 Media biedt een totaal concept aan: u kunt er terecht voor al uw Reclame , Media...
Recensies
John weet wat hij doet! Een echte vakman met veel kennis en weet van ieder feestje een uniek top feestje te maken
Goed meedenkend en tot in de puntjes verzorgd! Worden fantastische feesten neergezet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid