facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Academie voor Edelsmeden Van Helden

Academie voor Edelsmeden Van Helden

Info

In ons ruime atelier kun je sinds 1982 op een ontspannen en professionele manier vertrouwd raken met het ontwerpen en maken van exclusieve sieraden.



"Je bent welkom op de Academie voor Edelsmeden, de beste plek om edelsmid te worden. Edelsmid of goudsmid worden is relatief eenvoudig en goed te doen als je een beetje handig en creatief bent. Iedereen die beschikt over twee rechter handen kan edelsmid worden. Je leert een ambacht niet door het kijken naar video's, dat doe je achter een werkbank en die staan in ons atelier in Zeist."
Adres: Jacob Catslaan 13, 3705BN Zeist
Telefoonnummer: 030-2314895
Stad: Zeist
Route: Jacob Catslaan 13
Postcode: 3705BN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio62 te Zeist Studio62 te Zeist 476 meter Studio 62 te Zeist
NyDa Creations NyDa Creations 956 meter Homemade Handcrafts. De term zegt het al, hier vind je creaties die wij zelf maken. V...
Recensies
Gietring gemaakt binnen een dag leuke kennismaking met het vak van edelsmid.
De basis technieken van de ambacht worden stap voor stap vakkundig onderwezen. Fantastische werkplaats waar alles voor handen is om de vaardigheden eigen te maken. Het is prettig dat je les krijgt van docenten met veel ervaring in het vak. De kennis is ruimschoots aanwezig! Daarnaast denken ze met je mee en is er ruimte voor eigen ontwerp inbreng binnen de lesstof. Met plezier ga ik elke weer naar les.
Superleuke workshop Edelsmeden gedaan. Met een mooie ring als eindresultaat
Superleuke dag gehad en een mooie ring gemaakt. Begeleiding is goed, veel humor en een top lunch. Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid