facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AC Restaurant Veenendaal

Adres: Laagerfseweg 109, 3931PD Woudenberg
Telefoonnummer: +31 343 48 15 41
Stad: Woudenberg
Route: Laagerfseweg 109
Postcode: 3931PD


Recensies
AC, wat een afgang.. rond lunchtijd zo goed als geen lunchaanbod. Wat er lag was oud en half uitgedroogd. De gehanteerde prijzen waren hoog tov de kwaliteit. Ook het restaurant oogt erg armoedig qua aankleding/meubilair. Absoluut geen aanrader. In het vervolg een stukje verder rijden om fatsoenlijk te kunnen lunchen.
De cappuccino is redelijk. Een zes min. Niet gegeten hier, maar zag er oké uit. Personeel wat achter de balie staat in de keuken en aan de kassa is vriendelijk en behulpzaam. Prijzen voor een kant en klaar broodje zijn niet bepaald goedkoop.
Hopeloos traag. En als je gaat vragen een half uur na bestellen waar je eten blijft krijg je een verhaaltje te horen over dat het heel druk was. Maar het restaurant is zo goed als leeg
Bij een wegrestaurant moet je meestal niet te hoge verwachting hebben. Maar zelfs met dit in gedachte is het hier nog allemaal erg matig.
Niet eens 1 ster waard. Wat een vieze dure tent. Ook het personeel mag wel wat opgevoed worden
Niet bijzonder, snel snelweg restaurant voor snelle hap.. Beperkte keuze, door en door gaar gepruttelde gerechten. Vertrouw er op dat overname kandidaat La Place er binnenkort meer van maakt..
Goed restaurant als je fan bent van te dure patat. Weinig keuze, weinig eten en 50 cent betalen als je even je handen wil wassen in het toilet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid