facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ABS Autoherstel

ABS Autoherstel

Info

ABS Autoherstel is met 79 vestigingen een van de grootste schadeherstelketen van Nederland. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten autoschade en banden.

Geschiedenis

ABS Autoherstel is een van de grootste schadeherstelketen van Nederland. Met 79 vestigingen zitten wij door heel het land, ook bij u in de buurt. Omdat de keten bestaat uit individuele ondernemers, staan flexibiliteit, innovatie en enthousiasme centraal.

ABS Autoherstel wordt door leasemaatschappijen, fleetowners, verzekeraars en particulieren gezien als een verrassende, toegewijde en ondernemende partner.

Bij ABS Autoherstel kunt u terecht voor alle soorten autoschade, ook aan uw interieur of bij glasschade. Ook helpen wij u graag aan nieuwe winter- en zomerbanden.



"ABS Autoherstel is een van de grootste schadeherstelketen van Nederland. Met 83 bedrijven zijn wij gevestigd door heel Nederland, ook bij u in de buurt. De keten bestaat uit individuele ondernemers, waardoor flexibiliteit, innovatie en enthousiasme centraal staan. Echter eenheid van de keten vormt de basis. De aangesloten ondernemers hebben talrijke technische specialisaties in huis, zowel van de verschillende automerken als op het gebied van elektronica en veiligheidssystemen."
Adres: Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven
Telefoonnummer: 0172 632 726
Stad: Bodegraven
Route: Tolnasingel 1
Postcode: 2411 PV



op zoek naar gerelateerd: ABS schadeherstel, ABS Autoherstel leenauto, ABS Autoherstel vacatures, Schadenet, ABS Deventer, ABS-systeem, ABS auto betekenis, ABS lampje brand
Recensies
Een ruit laten vervangen bij een ABS vestiging in Brabant in october, de rubber begint 6 maand later los te komen. Belde de ABS vestiging in Roermond waar ik woon, en die zegt " Jammer, ga terug naar Brabant". Dus geen ABS BEDRIJF garantie.. die zijn blijkbaar losse franchises niet geïnteresseerd in klanten.
1 ster is nog te veel voor hoe de zeer onbeschofte medewerkster van ABS J.Niesing te Amsterdam me te woord stond en mij behandeld heeft. Ik heb een paar dagen geleden een afspraak gemaakt aan de balie voor een kleine ruitreparatie aan de voorruit voor over een paar weken. Ik moest toen al een acte van cessie ondertekenen. Wat ik vreemd vond omdat het maar een afspraak was en niet de dag van de reparatie. Ik belde vandaag even op om een kopie van die acte toegestuurd te krijgen en ik vertelde gelijk op gewone toon dat ik het vreemd vond om al iets te ondertekenen tijdens het maken van een afspraak. Toen de medewerkster door me heen praatte vroeg ik haar vriendelijk om me uit te laten praten. Later in het gesprek zei ze dat ze de kopie zou opsturen. en we beëindigden op vriendelijke wijze het gesprek. Word ik een paar minuten later door haar teruggebeld met de mededeling dat ze de afspraak gecanceld heeft omdat mijn toon in het vorige gesprek haar niet aanstond; dat ik maar beter naar Autototaalglas kon gaan ook dat wij waarschijnlijk verschillende bloedgroepen hebben?.... Ik ben hier zeer ontstemd over, nog nooit zoiets meegemaakt. zo ga je niet met klanten om. Ik heb over deze zeer onbeschofte medewerkster een klacht naar de directie van herstelbedrijf ABS J.Niesing gestuurd Beide gesprekken zijn opgenomen en ik heb een klacht hierover naar FBTO gestuurd, dit bedrijf is n.l. aangesloten bij FBTO. Ook heb ik bij deze het hoofdkantoor ABS Autoherstel op de hoogte gebracht. Ik eis een escuus van en de eigenaar van autoherstel bedrijf ABS J. Niesing te Amsterdam, en van de onberschofte medewerkster. Ik koos dit bedrijf voor de hoge recensie cijfers op Google Maps. Dat had ik beter niet kunnen doen. Laat je auto NIET repareren bij dit ABS bedrijf !
Waar schade op zijn plek is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid