facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Abrahams Metaalbewerking

Abrahams Metaalbewerking

Info

Abrahams Metaalbewerking BV is al sinds 1994 een betrouwbare toeleverancier van al uw seriewerk.

Geschiedenis

Abrahams Metaalbewerking BV is in 1994 opgericht door de heer W. Abrahams als eenmanszaak in Stramproy, met als doel het op klantspecificatie seriematig fabriceren van producten. Sinds de oprichting levert Abrahams Metaalbewerking BV binnen Europa aan zowel eindgebruikers als tussenhandelaren. Alle geleverde producten zijn gebruiksklaar.

Na enkele jaren te zijn gevestigd in ons pand in Maarheeze, was een bedrijfsverhuizing opnieuw onvermijdelijk. Abrahams metaalbewerking BV heeft een dermate grote ontwikkeling doorgemaakt, dat de noodzaak voor een groter pand op een voor ons geschikte locatie onvermijdelijk werd. Inmiddels zijn wij gevestigd in een ruim pand, gelegen op het industrieterrein Kamperhoek te Weert.

Sinds 1 januari 2007 is Abrahams Metaalbewerking BV door middel van een management buy-in overgenomen door de heer R. Cornet.

Abrahams Metaalbewerking BV is actief in Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië.

Abrahams Metaalbewerking BV biedt totaaloplossingen met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding aan de business to business sector in binnen- en buitenland zodat, de klant zich kan richten op zijn kernactiviteiten waarbij samenwerking met belanghebbende van evident belang is. Gebruikmakende van moderne OKUMA CNC-machines.

Om aan de veranderende eisen van de klant te voldoen zijn: betrouwbaarheid, flexibiliteit en servicegerichtheid vanzelfsprekende begrippen.

Abrahams Metaalbewerking BV is een aantrekkelijke werkgever waar werk wordt gezien als uitdagend en innovatief. Alleen door de professionaliteit van haar medewerkers is Abrahams Metaalbewerking BV in staat totaaloplossingen te bieden. Hierbij werkt Abrahams Metaalbewerking BV resultaatgericht in een informele sfeer waarbij respect en teamgeest cruciaal zijn.

Vandaar dat we veel aandacht besteden aan vernieuwingen en verbetermanagement.

Adres: ampérestraat 10, 6003 DJ Weert
Telefoonnummer: +31(0)495 599182
Stad: Weert
Route: ampérestraat 10
Postcode: 6003 DJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:15
Dinsdag: 08:00 - 20:15
Woensdag: 08:00 - 20:15
Donderdag: 08:00 - 20:15
Vrijdag: 08:00 - 20:15
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bomacon BV Bomacon BV 67 meter Bomacon, Servicegerichte Grootverspaner. Bomacon is de toeleverancier van grootverspa...
Van Hoorn Carbide Van Hoorn Carbide 212 meter Zojuist was iemand in een auto van dit bedrijf zich totaal aan het misdragen op de we...
Morpak Industrial packaging Morpak Industrial packaging 383 meter Morpak Industrial Packaging
Hertek B.V. Hertek B.V. 391 meter Prima cursus BMI/AOI beheer! Lars hartstikke bedankt! De koffie is er niet te drinken...
UniteQ Hydraulics UniteQ Hydraulics 6 km Hytech bedrijf, super.
Aldor BV Aldor BV 6 km Ze helpen je zelf niet project direct afgekeurd zonder reden
Mantos Beton BV Mantos Beton BV 16 km Ziet er allemaal netjes uit groot assortiment en vriendelijke mensen
Recensies
Uitstekend bedrijf waar kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel staat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid