facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor About food

About food

Info

Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om altijd veganistisch te eten. Daarom hoop ik je te kunnen inspireren met mijn gerechten, om het misschien een beetje makkelijker te maken!

Geschiedenis

Ons aanbod:
Hair wraps, feather extentions, tattoo's en meer! Vraag naar de mogelijkheden.

Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit. De veren zijn 100% natuurlijk waardoor ze lang mee gaan. En ja, je kan er ook mee douchen ;). Zowel de veertjes als de hair wraps blijven 1 tot 3 maanden zitten.

Wij zijn helemaal klaar voor het nieuwe festival seizoen, zitten boordevol inspiratie en nieuwe ideeën en willen graag aan de slag hiermee. Wil jij ons met een standje op jouw festival hebben dan kan je ons zeker vragen. Wij zien een positieve samenwerking te gemoed!

Ben je geen organisator, maar wil je wel graag een feather extension? Neem contact op en dan maken we een afspraak. Locatie: Amsterdam



"Authentieke Indonesische toko voor afhaal, bezorging en catering. Bestellen kan eenvoudig via onze website of telefonisch, of kom gezellig langs.Onze specialiteiten zijn Sate Ajam en Sate Kambing vers van de grill, Rendang Padang, Rendang van Jackfruit, Nasi rames en Makreel Pepesan. Wij maken uitsluitend gebruik van onze huisgemaakte bumbu's, zonder kunstmatige smaakversterkers.Wij bezorgen Indofood in Diemen, IJburg, Zuidoost, Gaasperdam, Duivendrecht, Muiden, Abcoude, Watergraafsmeer, Amsteldorp en Weesp."

"Authentieke Indonesische toko voor afhaal, bezorging en catering. Bestellen kan eenvoudig via onze website of telefonisch, of kom gezellig langs.Onze specialiteiten zijn Sate Ajam en Sate Kambing vers van de grill, Rendang Padang, Rendang van Jackfruit, Nasi rames en Makreel Pepesan. Wij maken uitsluitend gebruik van onze huisgemaakte bumbu's, zonder kunstmatige smaakversterkers.Wij bezorgen Indofood in Diemen, IJburg, Zuidoost, Gaasperdam, Duivendrecht, Muiden, Abcoude, Watergraafsmeer, Amsteldorp en Weesp."
Adres: Polderland 7, 111RE Diemen
Stad: Diemen
Route: Polderland 7
Postcode: 111RE



op zoek naar gerelateerd: World of Food weg, Restaurant Diemen aan het water, Restaurants Diemen Centrum, Restaurant Diemen Zuid, World of Food Amsterdam Menu, World of Food stopt, World of Food osdorp, World of Food Develstein
Recensies
Eten werd niet in apparte porties geleverd, maar op 1 hoop. Dus ik bestel 2 bakjes van 100 gram en ik krijg het in 1. Dit word niet vermeld, heb ik ook niet besteld. Daarnaast waren de plastic bakjes helemaal versmolten, wat dus niet hittebestendig genoeg is. Dus niet de juiste plastic waar eten in bewaard mag worden. Vreselijk dat je een grote bestelling doet voor meerdere mensen en dan dit als 1 zooi hoopje krijgt. Word nergens vermeld ook! Wij bestellen daar nooit meer.
Heerlijke rijsttafel voor 3 besteld. Precies op de geselecteerde tijd afgeleverd. Alles goed warm en wat een smaken! Vooral de aubergine viel bij mij in de smaak, net als de garnalen. Maar de rendang was ook niet te versmaden. Het was allemaal even smakelijk. Naast de gebakken rijst nog een bak witte rijst had niet gehoeven voor ons. Maar ja, daar maken we dan weer zelf nasi mee deze week.
Laatste tijd niet meer geweest maar altijd top! Sinds hun world of food dagen was ik al om. Super aardig altijd en eten ook altijd lekker!
Wauw,, wat was dit onwijs lekker... Helemaal vanuit Friesland gekomen en om dan de dag af te sluiten met dit heerlijke eten was de reis helemaal waard... Onwijs fijne service en hele lieve en vriendelijke mensen.. Wat een feest... Terima kasih banyak dan Sampai jumpa lagi.. liefs Zion en Charlie
Vandaag een vegan rames gehaald. Het smaakte geweldig! Alles klopte. Echt fantastisch. De bijgeleverde sambal, emping en pindasaus maakte het helemaal af.
Weer erg goed gegeten met de lunch. De smaak was erg goed. Ik had de nasi rames met o.a. de rendang. Ik was ook blij verrast dat ze martabak telor hadden. De martabak was erg goed van smaak. Wel gemaakt met bladerdeeg. Dus het is dan eigenlijk mini martabak. Een grote martabak vind ik persoonlijk nog lekkerder met eigen gemaakt deeg.
Eten was oke, niet heel erg speciaal. Miste de overheerlijke smaken/kruiden van Indonesië!
Hier rijden we graag voor naar Diemen vanuit nieuw west! Deze afhaal is veruit de beste in omgeving Amsterdam. Geen bakken met eten waarvan je niet weet hoe lang het er ligt, en wat super vet is. Hier krijg je authentieke gerechten, zeer vers bereid en goed van smaak. De sate is een echte aanrader net zoals de pittige makreel. Maar eigenlijk is alles lekker! Ook vriendelijk personeel. Zelfs mijn moeder, die erg kritisch is op de Indische keuken, vond alles erg lekker.
Catering besteld, was super! Hoeveelheid was ruim voldoende en alles was even lekker!
Heerlijk authentiek eten. Super service. Zeker een aanrader!!! Ik ga hier heel graag naar toe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid