facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor About Dogs

About Dogs

Info

About dogs is dé gediplomeerde, flexibele en betrouwbare hondenuitlaatservice voor Gorinchem en omgeving.

Geschiedenis

About dogs is dé gediplomeerde, flexibele en betrouwbare hondenuitlaatservice voor Gorinchem en omgeving.

Adres: Lingsesdijk 76, Gorinchem
Telefoonnummer: +31646006923
Stad: Gorinchem
Route: Lingsesdijk 76



op zoek naar gerelateerd: YuPi Gorinchem, Dog Walk Learn & Fun
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dog Walk Learn & Fun Dog Walk Learn & Fun 167 meter DOG WALK Learn & Fun is de leukste en educatieve honden uitlaatservice van Gorinchem
Recensies
Onze kruising podenco Nikki gaat wekelijks mee met de uitlaatservice van About Dogs. Ze is altijd door het dolle heen als Angela haar komt ophalen. Iedere week is het weer een feestje voor haar. Angela is zeer professioneel en heeft grote affiniteit met honden. Wij hebben 100% vertrouwen in haar en geven Nikki met een gerust hart mee. Dank je wel Angela !!
Onze Boston Terriër Harry was op slag verliefd op Angela van de uitlaatservice About Dogs. Intussen hoef ik haar naam maar te laten vallen en hij zit strak voor het raam op haar te wachten. Ik kan deze uitlaatservice van harte aanbevelen! Betrouwbaar, Angela heeft grote affiniteit met de honden, ze is goed opgeleid en weet waar ze mee bezig is. Ik ben er super blij mee!
Onze Messi gaat 3x per week mee met Angela. Een geweldige uitlaatservice. Ze is heel erg flexibel en geeft de honden de aandacht die ze nodig hebben. Het is niet alleen het uitlaten van honden maar Angela heeft echt kennis van honden. Onze Langharige Duitse Herder gaat heel graag mee. Het is iedere keer weer een feestje. Iedere dag worden er heel leuke foto's geplaatst op Facebook.
Onze boxer Noa is blij dat zij Angela About Dogs heeft leren kennen. Al bij de eerste ontmoeting, die vooraf ging aan een wandeling samen, waren Angela en Noa de beste maatjes ! En vanzelfsprekend zijn wij, als baasjes van Noa, ook erg blij dat we haar hebben gevonden.... Ideaal als we eens een dagje wegmoeten en Noa door Angela kan worden uitgelaten ! Door Angela About Dogs is het mogelijk om buitens huis te werken en toch een hond te hebben, zij wil je huisgenoot zelfs meerdere malen per dag uitlaten als dat nodig is...IDEAAL !!!
Onze hond Boaz heeft het enorm naar zijn zin tijdens de uitlaat service van about dogs. De omgang met van Angela met de honden is zeer professioneel. Ook neemt ze de tijd voor en is ze zeer flexibel. Kortom een toppertje.
Zeer tevreden . Mijn hond kijkt er iedere keer naar uit. Ze is super lief voor de honden . Zeer aan bevolen About dogs
Leuke, enthousiaste meid die weet wat ze doet!
The best dog walker in the Gorinchem area, period. Vertaald door Google De beste hondenuitlaatservice van Gorinchem, punt uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid