facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ABN Rijschool

ABN Rijschool
"Persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid, veiligheid en kwaliteit staan bij ABN Rijschool hoog in het vaandel. Hiernaast krijg je ook de garantie dat de autorijles wordt verzorgd door een ervaren en betrouwbare rij-instructeur die in loop der tijd vele tevreden leerlingen geholpen heeft met het behalen van het rijbewijs. Het doel is om je zo snel en efficiënt mogelijk naar het examen te leiden, Dit geschied met geduld en rust. We hanteren daarom ook een hoog slagingspercentage"
Adres: Lindelaan 312 , Roermond 6043 GN, NL
Telefoonnummer: 06 81801923
Stad: Roermond
Route: Lindelaan 312
Postcode: 6043 GN



op zoek naar gerelateerd: Rijschool Voordelig, Rijschool Fair
Recensies
Goede en begripvolle, geduldige instructeur. Gaat altijd uit van veiligheid en leerde mij stapsgewijs situaties in te schatten. Hij is open en eerlijk en ik heb mijn rijlessen als zeer prettig ervaren. In 1 x geslaagd ook niet onbelangrijk
Ik zou ABN rijschool zeker aanraden. De rij instructeur is vriendelijk, geduldig, eerlijk en zeer begripvol. Als ik iets lastig vond, kon ik dat altijd aangeven en konden we daar meer mee oefenen. Vanwege mijn zwangerschap moest ik het wat rustiger aan doen en ook daar was alle begrip voor. En ik ben ondanks dat ook nog geslaagd voordat ons kindje geboren is. De rij instructeur zorgt er voor dat je goed voorbereid je examen in gaat en wilt ook echt dat je slaagt :.
Zeer geduldige, ervaren en rustige instructeur. Geeft duidelijk uitleg en mocht je iets niet begrijpen kun je hem gewoon vragen om het anders uit te leggen zodat je het wel begrijpt. Ook handig voor mensen met autisme zoals ik Hij is eerlijk of je iets wel of niet goed doet en zorgt dat de dingen die minder gaan meer geoefend worden. Fijne rijlessen gehad en in 1 keer geslaagd!
Instructeur spreekt vrij gebrekkig Nederlands, daardoor soms moeilijk te begrijpen. Ook nog voor aanvang van de eerste echte rijles dus niet de intake meteen gaan dreigen van als het tikkie niet betaald is voor de rijles is er geen rijles. Ook laat hij je makkelijk 5 lessen op een industrieterrein rondjes rijden. Verder benoemde hij alleen negatieve dingen en reageerde hij vrij extreem wanneer je foutjes maakte hoofdschudden, handen voor de ogen, nee knikken, 'klikken' met z'n tong. Ook legt hij je niet uit wat je nu eigenlijk fout doet. Verder maakt hij op zondag een 'planning', dan moet je dus doorgeven wanneer je volgende week kan. Maar het kan dus ook zijn dat je savonds om 10 uur te horen krijgt dat je de volgende ochtend om 9 uur rijles hebt. Kortom, een belabberde rijinstructeur welke je alle vertrouwen ontneemt. Zeer slechte ervaring mee gehad, zou hem betitelen als geldwolf.
In het verleden 2 x gezakt bij een andere rijschool maar na het lessen bij abn nu wel mijn rijbewijs weten te behalen, heel erg tevreden zeker een aanrader.
Een hele aardige meneer die jou ook serieus neemt. Heb een spoedexamen via cbr aangevraagd en ik kon op 30 mei al examen doen + nog 4 rijlessen binnen 1 week. Bedankt
Een zeer goede ervaring gehad, de instructeur is rustig, legt goed uit als er iets mis is gegaan en is eerlijk over hoe hij het vind gaan en heeft ook goed door wanneer iemand klaar voor het examen is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid