facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ABN AMRO

ABN AMRO
"Bij ABN AMRO regelt u uw bankzaken gewoon makkelijk zelf online. Maar natuurlijk helpen we u graag! Zo geeft onze chatbot dag en nacht direct antwoord op uw vragen. Komt u er niet uit? Chat of bel dan tijdens openingstijden met een van onze medewerkers. Liever een persoonlijk gesprek of advies? Klik of tik op de knop naar onze website en zoek het onderwerp waarover u een vraag heeft. U leest dan hoe u dit kunt regelen. En of een afspraak via Beeldbankieren of op kantoor mogelijk is. Dat verschilt namelijk per onderwerp."
Adres: Rosener Manzstraat 165 , Rotterdam 3026 TR, NL
Stad: Rotterdam
Route: Rosener Manzstraat 165
Postcode: 3026 TR


Openingstijden

Maandag: 10:00-17:00
Dinsdag: 10:00-17:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: ABN AMRO contact, ABN AMRO kantoor bezoeken, abn amro - openingstijden zaterdag, ABN AMRO telefoonnummer, ABN AMRO kantoor Amsterdam West, ABN AMRO inloggen, ABN AMRO kantoor Rotterdam Zuid, ABN AMRO kantoor in de buurt
Recensies
Na jarenlang mijn bankrekening bij ABN AMRO te hebben geopend. Twee en een half jaar geleden kreeg ik de Nederlandse nationaliteit. Ik wilde een tijdje geleden een transactie doen bij de bank, maar ze vertelden me dat ik geen Nederlander ben en dat ik het niet kan. Ik heb een kopie van het Nederlandse paspoort via de site gestuurd, maar ik heb nog steeds een niet-Nederlander in het systeem staan. Ik heb een afspraak gemaakt met de bank en de medewerker vertelde me dat de opgegeven identiteit niet kan worden gewijzigd, echt waar? Diep teleurgesteld. Ik moet een nieuwe rekening openen en mijn rekeninggeschiedenis wissen. Ik kan geen Nederlander zijn. Ik raad deze bank aan geen enkele nieuwkomer aan. A.kellia.
Slechte service, gelijk alles gestopt bij ABN. Fysieke afspraak maken duurt een maand. Ook via de chat en telefonisch word je niet goed geholpen en met foute informatie waar je ze zelf op moet wijzen.
Hele slechte Service. Zou nooit prive rekening hier openen. Ik probeer al weken een gezamenlijke rekening te starten voor een duur hypotheek, maar keer op keer lukt het ze niet om 1 te openen. Het is dat we hier 1 moeten openen, want anders zat ik bij de concurrent. Heb 3 afspraken gehad. Afspraak 1: medewerker kwam er niet uit en gaf ons nieuwe afspraak. Afspraak 2: landelijke storing, niemand kon inloggen. Afspraak 3: medewerker online C. Schuurmans gaf aan dat 30 minuten niet voldoende was en hij minstens 1 uur voor nodig heeft. Ik snap dus niet waarom wij dan een afspraak van 30 minuten krijgen..Als dit de service is die ABN AMRO kan bieden ga ik never nooit mijn 2e hypotheek voor mijn zaak hier openen. Nou aanstaande dinsdag 4e ! afspraak eerder kon helaas niet, agenda is vrij krap....
Heel slecht geholpen. Had een afspraak gemaakt om 16:00 tot 16:20 kom ik op tijd aan en mag plaatst nemen in de wachtruimte. Vervolgens wordt er niet gezegd dat het heel erg uitloopt en wordt er verteld dat er iemand “zo” bij ons is. Heb een half uur gewacht en ben uiteindelijk weg gegaan. Helft van de tijd zaten de werknemers met elkaar maar te kletsen en ons laten wachten. Ook staat er op de website “U hoeft geen afspraak te maken” wat uiteindelijk wel moest. Zelfs dan kom je niet op tijd aan de beurt, schandalig dat dit een BANK is en genoemd mag worden!
Afspraak gemaakt, Coolsingel, omdat deze bank mensen met alleen een spaarrekening zonder betaalrekening binnenkort niet meer van dienst kan zijn, zoals wij. Ik was ruim voor de tijd van de afspraak al aanwezig en werd al voor de afgesproken tijd opgehaald door vriendelijke bankmedewerker. Ik wil mijn compliment geven aan deze man van de ABNAMRO die mij bijzonder goed en vlot heeft geholpen. Zijn naam weet ik niet meer, zou ik hier toch niet vermelden, maar hij wist een manier om de hele transactie heel snel en goed te doen. Zo is het ook gegaan en stond ons geld binnen een week op onze betaalrekening, andere bank. Waardering en dank, dus vijf sterren!
Simpele verenigingspas activeren tijdsduur 2 mins kon ik geen afspraak voor maken. Uiteindelijk ruim half uur moeten wachten op het kantoor voor zoiets simpele, in de tussentijd ook niets kunnen doen vergeet omdat alle edentifiers bij de pc's niet werken.
Bizar. Doordeweeks pas om 10 uur open. ABN is de minst klantvriendelijke bank van het universum en dan ook nog eens zeer beperkt geopend. Ben je aartslui en zoek je toch een baan, solliciteer dan hier!
Onhandig wachtsysteem en als gevolg lange wachttijden van één uur en langer. De tijd van de klant is voor deze bank minst belangrijk. En onvriendelijke medewerkers maken de circus compleet!
Jarenlang klant van ABN en nog altijd tevreden. Recent op bezoek geweest op dit adres en ben erg goed geholpen. Geholpen door een leuke vlotte vrouw, erg vriendelijk en sociaal. Je doet je werk goed als je klanten met een glimlach de deur uit lopen, dus goed werk! :-
Wat een slechte service. Ruim op tijd aanwezig, maar alsnog geweigerd omdat er een lange wachtrij is. Op de website staat toch niet dat je rekening moet houden met de lange wachtrijen? Super slechte service. Zeer teleurstellend!!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor ABN AMRO.

Rotterdam banken en kredietinstellingen

openingstijden, locatie, vervoer. Rosener Manzstraat 165 rotterdam verzekeringen kaart stadsplattegrond, satellietweergave. ABN AMRO adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met ABN AMRO. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over ABN AMRO delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rabobank Rabobank 3 km
Van Andel Scooters Van Andel Scooters 4 km Wij houden ons Bezig Met de Verkoop van Nieuwe Scooters en Reparatie van Scooters wij...
ING Bank ING Bank 5 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid