facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ABN Amro Hoofdkantoor

ABN Amro Hoofdkantoor
Adres: Gustav Mahlerlaan 10 , Amsterdam 1082 PP, NL
Telefoonnummer: 0900 0024
Stad: Amsterdam
Route: Gustav Mahlerlaan 10
Postcode: 1082 PP


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: abn amro hoofdkantoor postbus, abn amro kantoor, abn amro hoofdkantoor rotterdam, abn amro hoofdkantoor den haag, abn amro amsterdam, abn amro hoofdkantoor utrecht, abn amro contact, abn amro adres
Recensies
Al mijn hele leven klant van ABN AMRO en dan wordt je gewoon niet op de hoogte gehouden over de aanvraag voor vergoeding variabele rente flexibel krediet. Je wacht al vanaf december 2021. En als je dan belt krijg je te horen dat je nergens recht op hebt. Een berekening ter controle moet je om vragen en dat duurt dan vervolgens een paar weken voor je die krijgt. En met de nieuwe regeling gaat dit circus opnieuw beginnen waardoor je weer heel lang moet wachten. Echt een grof schandaal misschien toch maar eens kijken naar een professionele bank waar ze hun zaken wel op orde hebben.
Corona is nog niet afgelopen of deze bank stopt met het ondernemerskrediet. Echt heel slechte timing. Dan ook nog de jaarcijfers tijdens Corona meetellen met zoeken van een oplossing. Zodra alles geregeld is, ga ik met mijn bankzaken, verzekeringen etc direct naar een andere bank. De abn ziet mij niet meer terug, zowel zakelijk als privé. Ook zal ik een ieder deze harteloze bank afraden en mijn verhaal delen.
Graag wilde ik agrarisch vastgoed kopen, waarbij ik over ruim voldoende middelen beschik. Het huis wil ik op termijn privé gaan bewonen, maar moet ik nu vanwege het bestemmingsplan eerst ‘zakelijk’ aankopen. De juffrouw van de hypotheek durfde mij te vertellen dat ik dan eerst een diploma als boer ?? moest gaan halen, omdat ze anders niet in gesprek wilde gaan met mij?!
ABN Amro Fraude Helpdesk belde nadat ze een mogelijke frauduleuze handeling op de bankrekening hadden ontdekt. Goed tekst en uitleg gekregen, aardige gast.
Nou ABN AMRO, Zie zojuist in de app dat de tarieven met 1euro per maand omhoog gaan in mijn geval van 1,95 naar 2,95. Met als reden dat er meer mogelijkheden zijn in de app en contactloos betalen enzv. Toch raar tegenwoordig bijna geen gebouw meer te zien waar je naar binnen kunt lopen als je vragen hebt, alles is digitaal met andere woorden minder personeel nodig omdat het nu bijna allemaal digitaal gedaan kan worden. Toch gaan de prijzen omhoog dit is gewoon triest, je bent immers verplicht om een rekening te hebben in Nederland. Bij mij komt het er niet is dan je bijna 3euro per maand kwijt bent voor rekening binnen een bank.
Goede dag heb gister Contacht gehad van een mede werker van ABN maar gad nog een paar vragen en heb terug gebeld die heeft een bericht rondgestuurd op jullie kantoor of de man die mij gebeld heeft me terug wou bellen maar helaas niets meer gehoord is dit de wijze van werken als je meer dan 50 jaar bij ABN klant bent .???
Wat een bedrijf; na 5 keer doorverbonden te zijn, met steeds 5 a 10 minuten in de wacht, kwam de aap uit de mouw: terwijl d eerste persoon die ik sprak bevestigde dat ik inderdaad de bewinsvoeredr van mijn broer ben, hield de 6de persoon vol dat dat nergens vermeld is. Het punt is: mijn broer staat bijna 3000 rood en is daardoor niet meer verzekerd. As we 'speak' hang ik bij de 7de persoon in de wacht. Zij snapt het ook niet. Kortom na 2 uur bellen terug bij af. Voordat ik bedle was ik bewindvoerder en erna niet meer en niemand weet wat er nu moet gebeuren.
Voor een vraag over prive rekening het nummer 09000024 gebeld. na de gebruikelijke riedel dat alle adviseurs bezet zijn en dat alle vragen via de website beantwoord kunnen worden, aangegeven dat ik bel voor een prive rekening. Nadat ik iemand aan de lijn kreeg, deelde hij mij mede dat hij niets kan doen omdat hij over zakelijke rekeningen gaat. Of ik het nummer 09000024 kon bellen. Opnieuw gedaan en na de gebruikelijke riedels opnieuw de zakelijk klantenservice aan de lijn. Deze heeft mij wel doorverbonden.
Ik was bij ABN AMRO voor een meetup en een rondleiding door de nieuwbouw Circl. Alles is prima voor elkaar en Circl wordt een pareltje voor de omgeving. Circl gaat in september open voor publiek.
Al jaren ben ik verwikkeld in een groot conflict, met ABN AMRO. In her verleden heeft van de Sande Makelaars en de van aan de hypotheekshop Breda wat ook een onderdeel is van deze makelaars groep. Willens en wetens Stad Rotterdam verzekeringen niet geïnformeerd heeft over een tweede hypotheek. Toendertijd controleerde deze bank niets. Waardoor Nederlanders met zijn alle de bank een steunpakket van 25 miljard hebben moeten geven. Diezelfde huidige medewerkers zijn dit vergeten. Dan spreek je finale kwijting af tegen een groot bedrag en hoge advocatenkosten. Nu kom ik er achter dat BKR blijft staan. Niet 5 jaar maar alles bij elkaar 15 jaar. Eerst omdat de bank nergens aan meewerkt en van de Sande Hypotheekshop. Nu willen ze geen elke medewerking geven in het verwijderen van BKR registratie, terwijl dat ze dit mondeling hebben beloofd. Heeft u een executie van huizen gehad ga in het buitenland wonen bij voorkeur België en.neem bijv Leliveld advocaten uit Maastricht uiteindelijk breekt de bank, want ze komen met rommelige Nederlandse hypotheken niet langs de Belgische rechter. Zeker met oude hypotheken, in België bestaat geen tophypotheken 100 % en meer dan 10 % erover. In België kan een bank maar gaan tot 80 % a 85 % en 75 % op twee inkomens. Er zijn zat uitspraken in België dat banken zelfs schadevergoeding moeten betalen. Laten we met zijn alle een vuist maken tegen organisaties als Van Sande Makelaars, Hypotheekshop Breda en banken als ASR Stad Rotterdam, Moneyou Directbank en ABN Amro
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor ABN Amro Hoofdkantoor.

Amsterdam banken en kredietinstellingen

openingstijden, locatie, vervoer. Gustav Mahlerlaan 10 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. ABN Amro Hoofdkantoor adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met ABN Amro Hoofdkantoor. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over ABN Amro Hoofdkantoor delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ABN AMRO ABN AMRO 0 meter
Alex Vermogensbank Alex Vermogensbank 888 meter
Rabobank Rabobank 2 km
ING ING 2 km
ING bank ING bank 2 km
ABN Amro ABN Amro 3 km
Yapi Kredi Bank Yapi Kredi Bank 3 km 25/01/2023 de bank is telefonisch niet bereikbaar op het prijzige 0900 Nummer. Je wor...
ING ING 3 km
SNS Bank SNS Bank 4 km
ING ING 4 km
Stadsbank van lening Stadsbank van lening 4 km Fijne manier om je, in mijn geval, sieraden te belenen als je even snel geld nodig he...
Rabobank Rabobank 4 km
ABN Amro ABN Amro 4 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid