facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Abitare - Design for Living

Abitare - Design for Living

Info

Design meubels, verlichting en woonaccessoires bij Abitare Design for Living

Geschiedenis

Welkom,

Abitare Design for Living is specialist in Design meubels, verlichting en woonaccessoires. De design meubels van Abitare Design for Living zijn van de hoogste kwaliteit en in elk gewenst budget beschikbaar.

Onze uitgebreide collectie van verschillende meubelen, verlichting en woonaccessoires bevat zeker de producten die u zoekt. Of het nou gaat om een goedkope oplossing of om zeer luxe meubels, de webshop van Abitare Design for Living genaamd Abitare Online, heeft het allemaal. Bestel gemakkelijk en snel online binnen enkele minuten en betaal veilig met bekende betaalmethodes. Binnen enkele dagen* heeft u het bestelde product in huis.

Laat u inspireren door het grote aanbod aan unieke design meubels, verlichting en woonaccessoires van bekende merken als Alessi, Calligaris, LaForma, MAGIS, Republic of Fritz Hansen en veel meer. Bekijk online of kom langs in onze luxe interieur winkel.

Onze webwinkel wordt bijna dagelijks aangevuld met nieuwe producten. Niet gevonden wat u zocht? Onze vriendelijke klantenservice helpt u graag verder met al uw vragen rondom meubelen en inrichting. De kans is zeer groot dat we het artikel toch aan u kunnen leveren!

De voordelen die wij u bieden:

Geen verzendkosten*
Snelle levering
Dagelijks nieuwe design producten
Laagste prijs garantie**
Uitgebreide collectie aan design meubels
7 dagen per week klantenservice
14 dagen herroepingsrecht
Wereldwijde ervaring
Webshop keurmerk gecertificeerd
Luxe interieur showroom

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice op + 31 (0) 46 474 85 96 of via [email protected].

**Vanuit de webwinkel GRATIS VERZENDING* in de Benelux en Duitsland!**

Online shoppen: www.abitare-online.com

Adres: Egelantier 7a 9a, 6163RB Geleen
Telefoonnummer: 31462600066
moc.enilno-eratiba@ofni
Stad: Geleen
Route: Egelantier 7a 9a
Postcode: 6163RB



op zoek naar gerelateerd: abitare online, abitare outlet, abitare stoelen, abitare living geel, abitare keukens, abitare geel openingsuren, abitare geel, abitare outlet brasschaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Abitare Keuken en Bad Abitare Keuken en Bad 8 meter Abitare heeft voor ons de badkamer en keuken geleverd en gemonteerd. We zijn super te...
Love for Rain Love for Rain 1 km Musthaves voor een goed bui. Dé online specialist in hippe & trendy mode voor in de r...
Erka fashion Erka fashion 2 km Geweldig zeer mooie zaak sfeer
Beddenspeciaalzaak Suzanne's Literie Beddenspeciaalzaak Suzanne's Literie 2 km Beste Peter, niet aardig om het verhaal van mijn vrouw te verdraaien. Sprei is niet o...
Wilms Mode Wilms Mode 2 km Enorm goede service! Er wordt enorm veel moeite gedaan om het de klant naar hun zin t...
bestwelhip bestwelhip 2 km Best wel niet open op zaterdag
Zeeman Geleen Zeeman Geleen 3 km Erg klein voor zo'n gemeente als Geleen. Vond het personeel ook niet echt hulpvaardig...
Imago mode Imago mode 3 km Prachtige modezaak voor vrouwen. Leuk personeel die goed en eerlijk advies geven. De ...
Norskin Norskin 18 km webshop in �rendierhuiden, �schapenvachten en meer. Bij ons bent u aan het juiste adr...
Recensies
Een tafel en stoel bij deze winkel besteld, die heel netjes door jet bedrijf zelf werden geleverd. Erg fijn en hier is goed contact over geweest. Maar bij de tweede bestelling was het een drama. Ik werd gebeld dat er een bezorger voor mijn deur stond met een salontafel en bijzettafel hier was ik niet op de hoogte gebracht en onder kantooruren, dus helaas ook niet thuis. Contact opgenomen met de winkel die gingen en uitzoeken en gaven later aan dat dit kwam niet vanuit hun was gedaan externe leverancier denk ik? ik zou via een briefje in de brievenbus een nieuwe afspraak kunnen maken. Ik kreeg hier nogal een ruime keuze in bezorg datums en koos voor degene die ons het beste uit kwam 4 weken later. Niet over na gedacht dat dit een probleem zou zijn omdat ik die keuze had. Ik werd toen bericht door een medewerker die hier niet blij mee was. Ik schrok hier een beetje van omdat ik niet wist dat dit een probleem was. Er werd toen gekeken naar een nieuwe datum en die is eerder ingepland. Dit is uitbesteed aan een volgens mij extern bezorg bedrijf, en dit is dramatisch verlopen. Kortom als her vannuit de winkel zelf bezorgd wordt gaat het goed hoe wij in eerste instantie hebben ervarener maar als het wordt uit besteed gaat het volledig mis. Erg jammer vooral omdat het dure spullen zijn die door bezorg bedrijf verkeerd worden geleverd en een ongemanierde en onvriendelijke klantenservice hebben de vrouw die ik heb gesproken dan Helaas was dit de laatste keer.
Klantsenservice wordt zoals mij uitgelegd wordt uitbesteed. Na bellen zeer onbeschofte benadering waarbij enige conclusie is dat de fout bijna altijd bij de klant ligt en de klant jokt vaak over wat er met hun producten gebeurt. Advies regel het zelf met leverancier in italie want na verkoop hebben wij niets meer met garantie afhandeling te maken. Te slecht!
Twee weken geleden 4 cooper eetkamerstoelen besteld bij Abitare-online.com. De stoelen zijn van goede kwaliteit en zien er super uit!
Bij Abitare Design for Living een bed besteld maar bestel hier nooit meer. Prijs mondeling overeen gekomen maar telt je achteraf nog eens €750 bij op omdat hij niet wist dat het een elektrisch bed moest zijn terwijl dit duidelijk mondeling gezegd is geworden en via de chat. Dan heb je geen poot om op te staan omdat het op de factuur niet vermeld stond. Komt vervolgens zijn afspraken niet na en zijn communicatie is zeer slecht via fb messenger terwijl meermaals gevraagd per email te communiceren. Voor mij nooit meer!!!!
Prachtige eetkamer tafel en lampen gekocht bij dit bedrijf. Levering vlekkenloos verlopen. Over de service en het advies zijn wij meer dan tevreden. Hier komen wij zeker nog vaker terug.
Na 3 maanden nog geen juist product ontvangen Er kan nog geen excuus vanaf nooit meer.! Update: Product ontvangen helaas beschadigd geleverd 3 weken gewacht op een oplossing en nog steeds geen gepaste oplossing op 30 april een mail ontvangen dat het product opgehaald kan worden hier direct op gereageerd maar verder niets meer vernomen.
Beste Abitare, bedankt voor de snelle en correcte levering van mijn nieuwe mijn super mooie zwarte bank. Ben er erg blij mee. :
Hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf! Snelle levering, goede hulp en advies, en een schitterend interieur.
Arrogante verkoper die met de hoge prijzen van zijn producten ging gooien om ons te ontmoedigen er iets te kopen. Jammer dan, wij besteden onze miljoenen wel ergens anders...
Leuke winkel en top service komt netjes altijd afspraak na
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid