facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Abeltje.org

Info

Abeltje kleedt jou van top tot teen met pre-loved & brand new fashion. Grote merken tegen kleine prijzen. Kom snel naar de winkel op de Laanstraat 99 te Baarn of online op www.abeltje.nl



"Abeltje verkoopt tweedehands designer kleding & accessoires voor dames in haar webshop en winkel. Wil je liever neuzen, passen en/of persoonlijk advies, kom dan gezellig langs. Woon je verder weg en is online shoppen meer je ding, wees dan welkom in de webshop. De collectie wordt wekelijks aangevuld met meer dan 25 unieke designer items, die allen zeer scherp geprijsd zijn. Heel graag tot shops. Liefs Abeltje"
Adres:
Telefoonnummer: +31648315604
Stad: Baarn


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: 2de hands kleding Bussum, Tweedehands kleding Laren, Tweedehands kleding Blaricum, Tweedehands Gooi, Tweedehands kleding Hilversum, Vintage kleding Hilversum, Tweedehands kleding Naarden, Vintage route Amersfoort
Recensies
Echt een aanrader in Baarn! Hele betaalbare kleding van goede kwaliteit. Abeltje heeft een oog voor detail en weet precies wat ze in haar winkel heeft hangen. Ze kan je daarom ook stukken aanbevelen die altijd goed staan! Ik slaag altijd bij haar en ben onder de indruk van haar mooie nieuwe winkel.
Kom je bij Abeltje dan loop je geheid met een lach en een paar prachtige goedgeprijsde vintage design kledingstukken de deur uit. Wat een prachtige winkel! De adviezen die ze geeft zijn persoonlijk en goed. Iemand die verstand heeft van goede dienstverlening, eerlijk is en een goed gevoel voor humor. Echt een aanrader om langs te gaan!
Abeltje is echt een aanwinst voor de winkelstraat in Baarn eo. Zoveel prachtige tweedehandskleding van mooie merken, een heerlijke zonnige winkel met heerlijke adviezen. Heel blij met jou & jouw shop!!
Aanrader! Hier kom je echte pareltjes tegen en je krijgt altijd goed advies.
Elke keer word ik weer verrast met de leuke kleding die Abeltje heeft! Het is een superleuke winkel en Abeltje zelf geeft hele goede kledingadviezen. Feestje om naar Abeltje te gaan!
De winkel van Abeltje is een prachtige aanwinst voor Baarn. Misschien wel de mooiste winkel van Baarn. Lang leve tweedehands designer kleding
Ik kom regelmatig bij Abeltje binnen lopen. Altijd een warm welkom bij binnenkomst, goed advies en bij het weggaan een gevulde tas met unieke pieces van super kwaliteit. Love it.
Super fijne winkel als je duurzaam wil zijn met kleding en Abel geeft goed en eerlijk advies.....
Deze winkel is zeer de moeite waard om eens te bezoeken. Je slaagt altijd en Abeltje helpt geweldig!
Super shop met mooie merken! Snelle en goede levering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid