facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Abdij Marienkroon

"U bent van harte welkom in Mariënkroon voor een wandeling of een kop koffie bij de receptie. Geniet van de rust en ontmoet de leden van de leefgemeenschap. U kunt informeren naar mogelijkheden om op dinsdag mee te doen met de vrijwilligersgroep. Voor reserveringen voor groepsaccommodatie en verhuur zie de website van abdijhof."
Adres: 5253 VP Nieuwkuijk
Telefoonnummer: +31735112352
Stad: Nieuwkuijk
Postcode: 5253 VP



op zoek naar gerelateerd: Abdijlaan 8 5253 VP Nieuwkuijk, Klooster Mariënkroon Nieuwkuijk, Misvieringen marienkroon, Stichting Abdij Mariënkroon, Focolare sekte, Focolare Nieuwkuijk, Abdijhof
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio6D Studio6D 1 km Super fijne shootdag gehad! Ivo stelt mensen op hun gemak en gaat creatief op zoek n...
Recensies
Prachtig te vertoeven. Mooie kamers met inclusief bad en toilet. Zeer uitgebreide ruime mooie omgeving. Aanrader voor studies, seminar in groepen.
Zodra je hier binnenkomt, word je ondergedompeld in rust. Met de historie binnen handbereik raak je hier niet uitgekeken. Prachtig hoe dit terrein een plek biedt voor allerlei uiteenlopende doeleinden. De kapel is vol sfeer, en ook de kelder is het bekijken waard!
Bijzondere omgeving met monumentale panden.
Ik was daar als parkeer wacht Gelukkig kreeg ik van hun wel drinken die zaterdag
Weinig aan was daar voordienst crematie kloten.stoelen had pijn in me rug van stilzitten nier ergonomisch gevormde.
Mooie authentieke ruimtes. De oude wanden en vloeren nemen je mee naar vroegere tijden. Tijden waar de ridders Bourgondisch aan grote tafels aten en de wijn rijkelijk vloeiden.
Was slecht verstaanbaar veel warm hitte drinken waren erg lou
Uitsluitend ervaring met deelfunctie. Ruimtes voor afscheidsdienst en horeca. Prima service, goede sfeer, ruime parkeergelegenheid.
Nooit geweten van bestaan,en heb nog nooit zulke lekker stamppot gegeten
Beetje doodse bedoening. Maar dat kon ook aan mijn tante gelegen hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid