facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ABCD EHBO

ABCD EHBO

Info

Leveren van LOTUS / EHBO-cursussen / trainingen en workshops + Hulpverlening diensten
Gecertificeerd instructeur eerste hulp

Geschiedenis

ABCD EHBO levering van EHBO diensten, cursussen, workshops en trainingen en ARBO advies, RI&E opstellen

ABCD BHV levering van BHV diensten, cursussen, workshops en trainingen

ABCD Support levering van LOTUSslachtoffer diensten bij EHBO/BHV cursussen, workshops en trainingen

verhuur van Brandwachten, Beveiliging



"ABCD EHBO levering van EHBO diensten, cursussen, workshops en trainingen en ARBO advies, RI&E opstellenABCD BHV levering van BHV diensten, cursussen, workshops en trainingenABCD Support levering van LOTUSslachtoffer diensten bij EHBO/BHV cursussen, workshops en trainingenverhuur van Brandwachten, BeveiligingVeiligheidsCentrum-Haarlemmermeer / Opleiding en adviescentrumHet faciliteren van veiligheidstrainingen op een gezamenlijk trainingscentrum die eveneens voor derden te huur is. We zijn een multi-functionele full-service locatie voor de zakelijke markt."
Adres: Randduin 4, Hoofddorp
Telefoonnummer: 06 31369940
Stad: Hoofddorp
Route: Randduin 4


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wings Management Wings Management 6 km Wings Management is an Amsterdam based artist management agency that's ready to sprea...
Recensies
ABCD EHBO is voor ons een uitstekende partner in het up-to-date houden van kennis en certificering van onze BHV-ers. Na een prima online theorie gedeelte volgde vandaag de praktijk dag. Het was een leerzame dag, met praktishe instructies, uitstekende uitleg, volop gelegenheid om zelf actief de theorie in praktijk om te zetten en om vragen te stellen, die vervolgens ook ter zake kundig werden beantwoord. Zeer tevreden! Dank voor deze training, het was wederom leerzaam en erg zinvol. Grt, Marcel.
Fijne duidelijke BHV training gevolgd samen met collega's. Heel efficiënt doordat je eerst theorie en online examen thuis kunt volgen. Daarna nog een dagdeel praktijk en je kennis is echt weer goed up-to-date. Zeer tevreden!
Voor ABCD EHBO mocht ik een instructeurs training NRR PBLSAED verzorgen. Het contact met Edward verliep plezierig en ontspannen. De trainingsruimte voldeed voor de training en de inwendige mens werd goed verzorgd. Met plezier doorkruis ik vaker het land om voor Edward een training te komen verzorgen.
Leuke cursus. Waarin hij goed kijkt met wel geschoold nivo hij te maken heeft. Dus ook de cursus op maat kan geven Straalt rust uit en kan goed onderbouwen
Tijdens de bls cursus merk je dat er veel ervaring is. Professionele instructie voor je zelf aan de slag gaat TOP Veel nieuwe details geleerd.
Herhaling instructeur BOC was weer geslaagd. Fijne sfeer goede uitleg.
Edward is een top instucteur veel geleerd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid