facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ABC kantoormeubelen

Al sinds 1863 levert ABC Kantoormeubelen kantoormeubilair en projectmeubelen voor kantoorinrichting aan tienduizenden tevreden klanten in Nederland en België.

"Al sinds 1863 levert ABC Kantoormeubelen kantoormeubilair en projectmeubelen voor kantoorinrichting aan tienduizenden tevreden klanten in Nederland en België."
Adres: Lindtsedijk 76, 3336 LE, Zwijndrecht
Telefoonnummer: 0103035300
ln.nelebuemrootnakcba@ofni
Stad: Zwijndrecht
Route: Lindtsedijk 76
Postcode: 3336 LE



op zoek naar gerelateerd: Buro kantoormeubelen, Kantoormeubelen hoekbureau, Bureaustoel Zwijndrecht, Winkel kantoormeubelen, Kantoormeubelen België, Kantoormeubelen op maat, Kantoorinrichting Haarlem, Houten Kantoormeubelen
Recensies
Hele inboedel voor een thuiswerkplek gekocht. Helaas is de levering zonder te communiceren veel later dan gepland en ontbreken onderdelen en schroeven bij de levering. Spullen voldoen niet aan de verwachting. Niet te spreken over dit bedrijf.
Bestellen gaat vlot. Afspraken over levering worden niet nageleefd. Bij de derde afspraak de bestelling ontvangen. Blijkt dat het bovenblad van het meubel er niet bij zit. Klantendienst gebeld, reactie was dat het zeer vreemd was aangezien bij levering afgetekend was voor ontvangst. Het is moeilijk om door de kartonnen doos te zien of alle onderdelen erbij zitten, niet? Bovenblad wordt dan week later geleverd, zonder bevestigingsmateriaal. Schimmig bedrijf, telkens andere mensen aan de telefoon... geen aanrader.
Onzichtbaar bedrijf. Afspraak gemaakt om langs te komen om bureau spullen te bestellen. Voor niks gereden. Niemand om mij te helpen. Maar goed dat ik ergens anders mijn geld uit kan geven.
Top bedrijf. Goede service en erg behulpzaam.
Vertaald door Google Klantenservice reageert niet en neemt geen verantwoordelijkheid voor zijn beloften. Na twee maanden wachten op de levering van de bestelling en het meerdere keren uitstellen van de levering, werd de bestelling geannuleerd. Elke keer dat de levering werd uitgesteld, beloofde het bedrijf een nieuwe leverdatum, maar haalde het nooit. Ik heb vreselijke ervaring met dit bedrijf en raad het zeker niet aan. Origineel Customer service is not responsive and does not take the responsibility for its promises. After two months waiting for the order to be delivered and postponing the delivery several times, the order got cancelled. Each time the delivery was postponed, the company promised a new delivery date, but never made it. I had terrible experience with this company and certainly do not recommend it.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar ABC kantoormeubelen met het openbaar vervoer


Zwijndrecht, Fazantplein 220 meter
2
Zwijndrecht, Fazantplein 220 meter
2
Zwijndrecht, Roerdompstraat 230 meter
2
Zwijndrecht, Roerdompstraat 340 meter
2

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid