facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ABC-Hippique.nl

ABC-Hippique.nl

Info

Ervaren dressuur instructie voor alle niveaus, adviezen over zadels en aanmeten/verkoop van Schutte zadels, vanaf 2019 ook bit-fitter in opleiding.

Producten

zadels, instructie, advies



"Mijn missie is om mensen te leren om bewuster, gevarieerder en functioneler hun paard te trainen.Dit doe ik middels het geven van lessen in Werk aan de Hand, effectief longeren enkele en dubbele longe en dressuur. Naast privéles geeft ik ook met regelmaat clinics.Voor mij is je intentie in combinatie met duidelijke positieve communicatie de sleutel tot het maken van mooie vorderingen."
Adres: Haarbrinksweg 51, 7678RS Geesteren, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31636141357
ln.euqippih-cba@ofni
Stad: Geesteren
Route: Haarbrinksweg 51
Postcode: 7678RS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mounty Horse and Sports Mounty Horse and Sports 69 meter Mounty producten vindt u voortaan op ** Q-Line Equestrian ** Daar wordt ook een uit...
CSI Twente CSI Twente 2 km Van dinsdag 12 tot en met zondag 17 juni komt de wereldtop der springruiters weer naa...
Sporthal de Ransuil Sporthal de Ransuil 2 km Elk jaar organiseert volleybal vereniging Tornado hier het Herman Schmink toernooi. P...
Tutor Twente Tutor Twente 4 km TutorTwente biedt hulp aan alle HBO en WO studenten in regio Twente en omringende ste...
Gastenverblijfdefloor Gastenverblijfdefloor 33 km Prachtig omgeving om tot rust te komen en genieten van de natuur! Hele lieve en behul...
Erve Lubberdink Erve Lubberdink 33 km De eigenaren waren vriendelijk en behulpzaam. Het zag er netjes uit, zoals het beschr...
De Melktap De Melktap 34 km Rijd makkelijk aan. Zag er van buitenaf ook gezellig uit. Maar het stelde mij wat ter...
Team Nijhof Team Nijhof 34 km Henk heeft advies uit gebracht aan onder zoek bureau Jan Offerman.Dat je nooit Dressu...
Camping Overbiel Camping Overbiel 34 km Prachtige rustige camping. Voor een paar dagen of een paar weken. Genoeg te doen in d...
Recensies
Toen ik Ansjel leerde kennen wist ik nog niet hoe ik mijn bedrijf precies wilde laten groeien. Ansjel heeft mijn ogen geopend en leerde mij vanaf een afstand naar mijn bedrijf te kijken. Ik ben vervolgens een andere weg ingeslagen en zelfs verhuisd van stal. Twee weken geleden ben ik met veel plezier begonnen aan een 2e businesstraject bij Ansjel. Inmiddels is voor mij duidelijk welke diensten ik wil aanbieden aan mijn klanten en tegen welk tarief. Hierdoor is mijn omzet in de laatste drie maanden met 50%-75% gestegen. Iets waarvan ik nooit had durven dromen; namelijk van je passie je werk maken. En het is wel gebleken…… met werken in de paarden kun je zeker wel geld verdienen! Bedankt Ansjel voor het delen van jouw kennis en jouw fantastische coaching sessies.
Ansjel is een top instructrice! Inmiddels les ik ruim 4 jaar bij haar en heeft ze me zoveel theoretische kennis gegeven en leren toepassen dat ik me steeds meer een personal trainer voel voor m’n paard. Bewust trainen en durven experimenteren in de training, zo blijf ik puzzelen om m’n paard steeds beter te krijgen. Daarnaast denkt Ansjel ook mee over m’n management om Binske gezond en fit te houden.
Via mijn opleiding van de NCSAH heb ik het geluk gehad een groei gesprek te winnen bij Ansjel. Binnen 5 min zei ze “ oh en ohja, de gesprekken met mij zijn niet altijd leuk” En daar had ze gelijk in want in die zelfde vijf minuten drukte ze de vinger op de zere plek. Ansjel is, confronterend, inspirerend en uitdagend. Ze pakt je kei hard aan dat is niet leuk wel essentieel om stappen voor uit te gaan maken! In mij ogen laten goeie coaches je nadenken en begeleiden ze je zodat je zelf tot het antwoord kan komen. Ik had een heel persoonlijk antwoord een waar ik liever niet bij kwam of laat staan hard op uitsprak. Ansjel nam me bij de hand mee, maar ik moest het zelf doen. Bedankt Ansjel! Ik heb genoeg huiswerk : Hopelijk kan ik in de toekomst een traject doen!
Mijn eerste groeigesprek met Ansjel was een succes. Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst kan er meteen ingegaan worden op de vragen/problemen. We begonnen rustig, maar in 3 kwartier weet Ansjel wel tot de kern te komen, waardoor je met goede tips het gesprek verlaat. Op naar de volgende!
Tijdens mijn groeigesprek met Ansjel zijn we de diepte in gedoken om te zien waar mijn onzekerheid ligt. Ansjel heeft mij super ondersteunt hierin en mij helpen realiseren dat ik minder aan mezelf moet twijfelen en er gewoon voor moet gaan! Ik vond het een heel fijn gesprek en kon echt mezelf zijn, zeker een aanrader!!
Vandaag met Ansjel een heel fijn groeigesprek gehad. Mijn bedrijf zit momenteel vol met klanten wat natuurlijk super is maar heel fijn kunnen sparren hoe ik toch mijn bedrijf meer kan laten groeien. Super fijn stappenplan waar ik mee aan de slag kan! Dankjewel!
Ik heb in mijn coachtraject wat begeleid werd door Ansjel ontzettend veel meer geleerd dan ik ooit van te voren had gedacht. We begonnen over ondernemen te praten maar al gauw kwamen er ook persoonlijke thema's aan bod. Ik ben in de afgelopen maanden enorm gegroeid en Ansjel heeft me daar in gesteund en gemotiveerd. Ze heeft een rugzak vol fijne opdrachten, kennis en ervaringsgerichte situaties om je te ondersteunen. Én ze staat echt voor je klaar tijdens het gehele traject. Dat geeft een fijn en veilig gevoel om de reis aan te gaan en het beste uit jezelf te halen, zowel als ondernemer, ruiter paardenmeisje en mens. Die ervaring is heel bijzonder!
Ansjel heeft mij top geholpen met het opstarten van mijn eigen bedrijf. Ze geeft duidelijke huiswerkopdrachten mee, die geholpen hebben om mijn bedrijf vorm te geven. Ik ben blij dat ik het coachtraject met Ansjel heb doorlopen.
Zeer inspirerend groei gesprek gehad met Ansjel. Veel nieuwe inzichten gekregen en genoeg inspiratie om weer mijn eigen groei te bevorderen.
Door deze ervaring ben ik dichter bij mijzelf gekomen. Mijzelf beter kunnen ontdekken en erachter komen wat je vanbinnen echt wilt. Life is a journey. Geniet ervan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid