facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ABC Dive - Hét 5 star PADI IDC Divecenter van Almere

ABC Dive - Hét 5 star PADI IDC Divecenter van Almere

Info

ABC Dive, al ruim 20 jaar hét 5 Star PADI IDC Divecenter van Almere voor alle recreatieve duikopleidingen tot opleiding tot duikinstructeur.

Geschiedenis

Winkel met watersportartikelen voor duikers, snorkelaars en zwemmers. Duikschool, vulstation, verhuur duikmaterialen, etc.

Adres: J.S. Bachweg 3, 1323 BA Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036-5300725
Stad: Almere-Stad
Route: J.S. Bachweg 3
Postcode: 1323 BA



op zoek naar gerelateerd: duikvereniging almere, snorkelen almere, abc almere, duikfles vullen almere, introductieduik almere, padi opleidingen, duikwinkel amsterdam, open water padi halen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duikvereniging Narwal Almere Duikvereniging Narwal Almere 7 meter Een gezellige duikvereniging, waar ik met heel veel plezier mijn duikbrevetten heb ge...
Recensies
Eind vorig jaar had ik besloten om voor mijn PADI open water te gaan. Via mijn vriendin was ik bij ABC Dive terecht gekomen. In het eerste gesprek met Remco was zijn passie voor duiken en de onderwater wereld meteen duidelijk merkbaar. Hij neemt altijd de tijd om je alles tot in de details uit te leggen zodat er 0 verassingen zijn. Hij is erg geduldig en zorgvuldig en dat straalt hij ook uit. Het voelde meteen goed en zodoende ben ik in januari 2023 begonnen aan mijn PADI open water bij ABC Dive. Ik had ervoor gekozen om de zwembadlessen in Almere te volgen en de buitenwater lessen in Sharm El Naga te Egypte eind april. Een, in mijn ogen, unieke manier van leren duiken. Het pakket werd zorgvuldig samengesteld samen met Remco en op maat gemaakt naar mijn wensen. Ook bij het kopen van duikspullen wist hij mij uitstekend te begeleiden door de verschillende keuzes. Alles werd netjes uitgelegd. Bij de lessen past maar 1 woord: GEWELDIG. Bij ABC Dive hebben ze allemaal een echte passie voor duiken en dat is duidelijk merkbaar. Bas is een geweldige instructeur die erg geduldig is en zijn tijd voor je neemt. Ik voelde mij altijd gesteund en er werd altijd geluisterd naar mijn mening. De lessen zijn echt op maat: er word rekening gehouden met je eigen tempo/twijfels/etc. Ook Frans is een uitstekende instructeur die zijn tijd voor je neemt. De dive masters Jelle en Dennis V zijn ook onmisbaar. Wat een geweldige gevoel was het om de trots in Dennis zijn ogen te zien in Egypte! In Egypte was alles top geregeld. Vanuit ons resort liepen we zo het prachtige baai in. Warm water, prachtig koraal en tal van vissen! In de eerste twee dagen hadden we onze open water cursus afgerond. Wederom met uitstekende begeleiding door de instructeurs en dive masters. Ik had mijn PPB, Nitrox en Wreck speciality gedaan en zodoende de PADI advanced open water brevet behaald. Voor de wreck specialty bezochten we prachtige wrakken in Abu Nuhas. Mede dankzij Bas en Dennis S hun uitstekende begeleiding was het een geweldige ervaring. Dat allemaal in 1 uiterst zorgvuldig geplande week in Sharm El Naga! De groep van ruim 30 mensen was ook geweldig. Veel leuke mensen ontmoet en het was een erg diverse mix van mensen! Ik kan er wel meer woorden over kwijt, maar mocht je op zoek zijn naar een top duik centrum waar alleen maar geweldige mensen werken en waar je perfect begeleid wordt: ga langs bij ABC Dive! Hier leer je niet alleen duiken, je leert GOED duiken.
Super fijne duik met de professionele instructeurs, Dennis en Jelle, en zeer kwaliteitsvolle apparatuur. Wij komen gauw weer de onderwaterwereld van Vinkeveen ontdekken.
Geweldige duikschool! De 5 sterren meer dan waard! Wil je beginnen met duiken, twijfel dan niet om bij ABC Dive je avontuur te beginnen. In november heb ik met mijn partner Jack een 'Discover Dive' / proefduik gedaan. Vooraf naar verschillende duikscholen gekeken, maar ABC Dive was in de buurt en had goede reviews... en terecht! Door de proefduik waren wij zo enthousiast dat wij ons OW brevet ook wilde halen bij ABC en hoorde dat dit eventueel ook in Egypte kon. Wat een ervaring! De reis en alles er omheen was top geregeld. Wij zouden zo weer meegaan! Echt complimenten voor alle instructeurs en divemasters! De opleidingen zijn goed geregeld, er wordt naar feedback geluisterd en waar nodig worden er ook aanpassingen gemaakt op de lessen. Zelfs al vind je het heel spannend, iedereen doet enorm zijn best om je op je gemak te voelen en relax te duiken. Nogmaals, heel erg bedankt iedereen! Een top duikschool, twijfel niet om hier eens langs te gaan :
Na jarenlang wachten totdat Covid voorbij is heb ik afgelopen weekend eindelijk een 2e #padiidc als #padi Staff Instructor afgerond bij #abcdivealmere. Met mijn overige achievements uit het verleden heb ik mijn #padi Master Instructor rating aangevraagd! Met dank aan Remco Roelofs die als Course Director, coach, buddy en vriend mijn steun en toeverlaat is, Robin en Renske die als Instructor Candidates mijn slachtoffers mochten zijn . Naast dit resultaat gaan beiden aankomend weekend op voor hun Instructor Exam bij het #padiidc in Naarden. Met het volste vertrouwen wens ik ze heel veel succes en vooral plezier. Jullie zijn opgeleid tot geweldige instructeurs.
Hallo allemaal, ik ben al een aantal jaar met heel veel plezier Divemaster bij de beste en leukste duikschool van Nederland.. ik zou zeggen zie jullie snel voor de introductie duik
Met ABC inmiddels twee mooie opleidingsreizen naar Egypte gemaakt, heb ik een mooi scala aan specialties in the pocket en bijgedragen aan een mooiere wereld door afval te ruimen met PADI Aware duik. Tijdens de cursussen word je goed en persoonlijk begeleid door het fantastische team aan instructeurs en divemasters. Naast duikschool heeft ABC tevens een duikshop met een groot assortiment aan producten en gezellig aangrenzend café. Kortom, ABC is voor mij dé place to be.
ABC Dive in Almere is een excellent duikcenter om te leren duiken of om jouw duikvaardigheden te vergroten. Onder de bezielende leiding van Remco Roelofs en zijn instructeurs wordt zeer veel aandacht gegeven aan alle veiligheidsaspecten rond het duiken. Dit alles gebeurt in een ontspannen en prettige sfeer. Ik ben recent met ABC Dive gaan duiken in Egypte en ook dat was een onvergetelijke en positieve ervaring. Erik van de Graaf
Naast gedegen opleiding en meedenken met de klant is het ABC-team ook zeer betrokken bij het aquatisch milieu in woord en daad. Niet alleen door het gebruik van plastic in de bedrijfsvoering terug te dringen, maar ook door bij ieder brevet een bedrag te doneren aan Project Aware en tijdens de opleidingsweek in Egypte cursisten mee te laten werken aan een cleanup van de zee.
Ik heb afgelopen week een duik reis mogen maken met dit geweldige bedrijf abc dive het 5 sterren padi duik centrum het is mijn niet aleen het 5 sterren padi duik centrum ik wist niet waar die 5 sterren voor waren tot ik mijn open water haalden in sharm el naga die 5 sterren staan voor de review die dit bedrijf verdient kan niet anders zeggen dat het top insterteurs zijn neem echt de tijd voor je om heen skils zo goed mogelijk te leren kan niet anders zeggen top bedrijf gouden gozer remco ik ga zeker de rest van mijn reis en brevetten hier vervolgen
Fijne, betrouwbare, goede en gezellige !! duikschool. Zeker een aanrader als je wilt leren duiken of je skills wilt verbeteren :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid