facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Abby

Abby

Info

Abby (Azrah Lingua Di Terra Del Lupo) is een Saarlooswolfhond
Om meer over Abby te weten te komen lees de info hieronder.

Geschiedenis

Abby is geboren op 5 december 2010. Ze is een Saarlooswolfhond. Dit is een Nederlands ras.
Een Saarlooswolfhond staat bekent om haar eigengereidheid, karakter en wolventred. Zij is afstammeling van wolf en hond.
Meer kun je hierover lezen op www.avls.nl

Wij hebben in 2010 ons verdiept in verschillende hondenrassen omdat we een tweede hond bij onze labrador (Nessa) wilde hebben.
Ons oog viel op een Nederlands ras dat nog niet zo bekend is. De Saarloos was en is nog steeds een enorme uitdaging en niet een hond van alle dag.
Op deze facebookpagina kun je alles lezen/ zien over het wel en wee van Abby. Vanaf de geboorte tot nu.

Met een hond moet je zeker niet thuis blijven zitten en dit geldt helemaal voor een Saarloos. Wij zijn vanaf het begin op trainingen geweest waar Abby het altijd enorm naar haar zin had. Zolang hond en baas het leuk vinden moedig ik iedereen aan dit ook te blijven doen.
Ook zijn we met Abby en Nessa naar Ameland geweest om een workshop te volgen bij Klaas Wijnberg voor de Stapcontactmethode. Dit heeft onze ogen behoorlijk geopend met opzicht hoe mens met hond omgaat. Voor meer info kijk gerust eens op www.stapcontact.nl
De stapcontactmethode is voor een iedere hondeneigenaar aan te raden!
Met onze honden word met regelmaat flink gelopen. Daarbij is volledig contact met de hond essentieel voor een goeie relatie met de honden. Ook dit merken we met Abby. Zolang we zelf niet teveel afgeleid zijn en Abby oogcontact met ons kan houden is het optimaal genieten.

Abby heeft de volgende cursussen gevolgd:
- Puppytraining
- Elementaire gehoorzaamheid A
- Elementaire gehoorzaamheid B1
- Elementaire gehoorzaamheid C

Zolang je bezig blijft met jou hond komt het wel goed. Maar ook socialisatie met andere honden is belangrijk. Ga daarom zo vaak je kunt de natuur in en zoek eens losloopgebieden op.
We wonen vlak bij het Holtingerveld (Drenthe) waar we ook vaak wandelen. Maar gaan wel naar het DrentsFrieseWoud en de Eese. Het Leesten bij Apeldoorn is ook een fijne wandelplek. Wil je een keer mee laat het me gerust weten!

Abby heeft de volgende clubmatches gelopen:
- KC Dieren e.o. 2011. Bijna 9 maanden
Puppyklasse teven plaatsing 1 BOB Veelbelovend
- KC Dieren e.o. 2012 18 maanden
Jongehondenklasse teven plaatsing 1 ZG BOB
- AVLS 2012 20 maanden
Tussenklasse teven G plaatsing 3

Adres: midden 57, 8351 HC Wapserveen
Telefoonnummer: 06-19092064
Stad: Wapserveen
Route: midden 57
Postcode: 8351 HC


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid