facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor abb interieurbouw

abb interieurbouw

Info

abb interieurbouw is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en monteren van unieke op maat gemaakte interieurs.

Geschiedenis

abb interieurbouw is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en monteren van unieke op maat gemaakte interieurs, of het nu gaat om winkel- en kantoorinrichtingen, interieur voor zorginstellingen of de particuliere markt elke opdracht is voor ons even belangrijk. We streven er naar om elke opdracht tot een uniek op uw wensen afgestemd eindproduct neer te zetten.

abb interieurbouw heeft in deze samenstelling ruim 15 jaar ervaring op het gebied van interieurbouw en is gevestigd in de achterhoek. Een goede mentaliteit is dan ook een belangrijk speerpunt binnen abb interieurbouw, korte lijnen, goede contacten, betrouwbare leveringen, kwalitatieve producten en diensten zijn hierbij dan ook vanzelfsprekend.

Het abb-team bestaat uit 15 personen die continu bezig zijn om samen de wensen van onze opdrachtgevers werkelijkheid te laten worden. Het zijn stuk voor stuk mensen met een passie voor hun vak en standaard werk is er dan ook niet altijd bij. Nagenoeg alles wordt op maat gemaakt, waardoor het abb-team continu voor nieuwe uitdagingen staat en zo elke keer bijzondere projecten aflevert.

Om deze bijzondere projecten te verwezenlijken werken onze vakmensen met de modernste machines, zoals een CNC gestuurde freesmachine, een kantenverlijmmachine en een computergestuurde zaagmachine.

Naast moderne machines werken we ook alleen met kwalitatief hoogstaande materialen en passen alle soorten afwerkingen toe op onze interieurprojecten, zoals zijde- of hoogglans spuitwerk, gefineerd of hard plastic beplakte materialen of materialen die zijn afgewerkt in een melamine toplaag. Ook onderscheiden wij ons met het ip20 systeem, een modulair interieurprogramma, een flexibel en functioneel meubelsysteem bestaande uit losse elementen die eenvoudig zijn uit te breiden en te veranderen. Ip20 is dan ook bij uitstek geschikt voor inrichtingen-op-maat van moderne praktijk- kantoorruimten, zorginstellingen, en de particuliere sector.

Adres: Waalderweg 26, 7263 RW Mariënvelde, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0544-352015
Stad: Mariënvelde
Route: Waalderweg 26
Postcode: 7263 RW


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kadooz & Zo Kadooz & Zo 946 meter Woondecoraties van o.a. de merken PTMD, Gūst, Pure, House en Bolsius.
Recensies
Gezellige mensen, met veel kennis over de producten.
Super interieurbouw prima advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid