facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AB Zuid-Holland

AB Zuid-Holland

Info

AB Zuid-Holland helpt werkgevers aan mensen, en mensen aan werk. Wij zijn een coöperatie, wat betekent dat we niet primair uit zijn op winst. Wij willen simpelweg onze opdrachtgevers én onze werknemers zo goed mogelijk bedienen.

Geschiedenis

Voor de (agrarische) ondernemer telt maar één ding: de continuïteit van het bedrijf. Dat werkte vroeger ook al zo en daarom werden in de jaren zestig van de vorige eeuw kleine coöperaties opgericht die in geval van calamiteiten bedrijfsverzorgers leverden.

Vandaag de dag zijn deze samenwerkingsverbanden opgegaan in AB Zuid-Holland. Onze coöperatie streeft nog altijd hetzelfde doel na: zorgen voor continuïteit binnen de bedrijfsvoering van agrarische ondernemers.

Om onze leden van dienst te blijven zijn wij altijd op zoek naar echte vakmensen. Met veel kennis en ervaring in een specifiek vakgebied. Zoals veehouderij, tuinbouw, akkerbouw en boomkwekerij. Naast onze leden heeft AB Zuid-Holland een groot klantenbestand in verschillende sectoren die met onze vakkrachten en productiemedewerkers werken. Denk hierbij aan sectoren, zoals techniek, grond-, weg- en waterbouw, transport, bouw en groenvoorziening.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers!



"AB Zuid-Holland helpt werkgevers aan personeel, en werkzoekenden aan werkgevers.Wij zijn een van de grootste personeelsorganisaties voor de agrarische sector, bouw, techniek, logistiek, groenvoorziening en grond-, weg-, en waterbouw."
Adres: Leehove 62, 2678 MC De Lier
Telefoonnummer: 0174-510466
Stad: De Lier
Route: Leehove 62
Postcode: 2678 MC



op zoek naar gerelateerd: Mijn ab zuid, Vacatures Zuid-Holland, AB Zuid-Holland Hazerswoude, AB Friesland, AB agrarische bedrijfshulp, AB Berlikum, AB Vakwerk Purmerend, Reductieregeling AB
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holstein Flowers Holstein Flowers 3 km Mooie locatie en goed eten.
Recensies
AB Zuid-Holland is een professionele organisatie met veel aandacht voor werkgevers, uitzendkrachten en eigen kantoorpersoneel. Veel succes verder AB Zuid-Holland!
Na twee stageperiodes bij AB Zuid-Holland, ben ik per juli begonnen in vaste dienst. Wat een toptijd als stagiair! Nu op naar een mooie samenwerking!
Top personeel. Ik was altijd blij met werk van AB. Divisie westland echt top mensen
Had een cursus daar BHV, goede service
Vertaald door Google Een winstgevend kantoor. Maar administratieve zaken zijn moeilijker te regelen. Geen eerlijke behandeling in een bedrijfsappartement. Je kunt je appartement zonder reden kwijtraken, ook al ben je aan het werk en heb je geen problemen met de opvoeding. Een jaar lang geen problemen voor mij en mijn kantoor, en ik ben van de ene op de andere dag mijn woonplaats kwijt. Origineel Wypłacalne biuro. Lecz sprawy administracyjne już ciężej załatwić. Nie sprawiedliwe traktowanie na mieszkaniu firmowym. Bez powodu możesz stracić mieszkanie mimo iż pracujesz i nie sprawiasz problemów wychowawczych. Przez rok zero problemów z mojej strony jak i biura a z dnia na dzień utrata miejsca zamieszkania.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid