facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AB Designs

AB Designs

Info

AB Designs is een jonge onderneming die gestart is uit passie voor interieur & trends.

AB Designs staat voor betrouwbaarheid, service en vernieuwing.

Geschiedenis

AB Designs is een jonge onderneming die gestart is uit passie voor interieur & trends.

Wij bieden interieuradvies waarbij het gehele project begeleid kan worden van begin tot eind. Ons doel is om u het werk en de zorgen uit handen te nemen en het interieuradvies uit te voeren en eventueel te realiseren volgens afspraak. Zodat u met rust kunt uitkijken naar het eindresultaat!

Beginnend met een inspirerende kennismaking waarin u uw wensen en ideeën kunt overleggen met als basis trends, beleving en budget, creëren wij een passend interieurontwerp.

Wij vinden het visualiseren van ons ontwerp belangrijk en daarom bieden wij u een 2 & 3D ontwerp aan met de gecreëerde ideeën op een moodboard.

AB Designs biedt naast interieuradvies ook kleuradvies, (r) styling & personal shopping.
Door de brede mogelijkheden binnen ons bedrijf kunt u voor elk advies bij ons terecht.

Wij willen graag met u ervoor zorgen dat u nog meer verliefd wordt op uw huis en interieur, waardoor u elke dag echt thuis komt!



AB Designs staat voor betrouwbaarheid, service en vernieuwing.



"Een jonge onderneming, die ik, Anne-Myrthe Bunt, ben gestart in 2016 uit passie voor interieur. Met als uitgangspunt het interieur zijn verhaal laten vertellen, de impressie laten zijn van degene die er woont. Een thuis creëren!Mijn visie op wonen, kennis en passie voor interieur zie je terug in mijn interieurontwerpen.Ik zorg voor een rustgevend interieur met een sterke balans in materialen & kleur, functioneel en laat witte muren verdwijnen. Een tikje gedurfd met een creatieve, nuchtere kijk op je interieur."
Adres: Hoogeindseweg 5, 5595 GM Leenderstrijp, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0649787298
Stad: Leenderstrijp
Route: Hoogeindseweg 5
Postcode: 5595 GM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tafel en meer Tafel en meer 286 meter Wij zijn echt super blij met onze prachtige custom made eettafel van Tafel en Meer. F...
Recensies
Zeer vriendelijke creatieve jonge dame, met een horde vakmensen achter zich. Die een verpletterende mooie inrichting achter laat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid