facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor aaZoo

aaZoo

Info

Als innovatieve no-nonsens ICT-dienstverlener is aaZoo gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen voor middelgrote en grote bedrijven.

Geschiedenis

Als innovatieve ICT-dienstverlener is aaZoo gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen voor middelgrote en grote bedrijven. Onze expertise is even compleet als veelzijdig, van ontwerp en inrichting van een compleet datacentrum tot de implementatie van een volledig dekkend en beveiligd draadloos netwerk. Daarbij is aaZoo actief in vrijwel elke branche, van E-commerce tot onderwijs en industrie.
Onze filosofie stelt reeds bestaande processen binnen uw organisatie voorop, en stemt de gewenste IT-oplossing daarop af. Dat betekent dat wij samen met u werken aan een oplossing die u naadloos binnen uw organisatie of uw bedrijf kunt opnemen. De daarbij gebruikte hard- en/of software is van secundair belang. Minstens zo belangrijk in onze dienstverlening is dat wij voor elk project kritisch kijken naar zaken als beheersbaarheid, schaalbaarheid, kosten en flexibiliteit.
Bij aaZoo merkt u dan ook dat IT weer staat voor Informatie Technologie en niet voor Ingewikkelde Techniek. Met een vastomlijnde en project gestuurde aanpak komen wij tot ICT-oplossingen die de continuïteit en kwaliteit van uw bedrijfsprocessen en dienstverlening garanderen. Zodat automatisering daadwerkelijk een positieve bijdrage levert aan het beheersen van uw risico’s en kosten. Mede daarom maken wij met u duidelijke afspraken. Over prijzen, maar ook over functionaliteiten en oplevertermijnen.
Kortom, als u opzoek bent naar samenwerking met een no-nonsense partner met verstand van zaken, dan bent u bij aaZoo aan het juiste adres.



"Wij zijn aaZoo Network Solutions uit Emmeloord. Wij geloven in de kracht van kennis.Kennis die ervoor zorgt dat uw netwerk perfect is én direct bijdraagt aan het verbeteren van uw business en uw concurrentiepositie. Als netwerkspecialisten zijn wij altijd bezig met het bepalen, beschermen en bewaken van de perfecte netwerken voor organisaties. Wij realiseren de vooruitstrevendste netwerken en werken met de meest geavanceerde securityoplossingen en geselecteerde datacenters. Zo weet u zeker dat u de beste oplossing heeft voor uw organisatie: veilig, snel, flexibel, schaalbaar en van de hoogste kwaliteit."
Adres: Ecopark 15, 8305 BJ Emmeloord
Telefoonnummer: 088-1262400
Stad: Emmeloord
Route: Ecopark 15
Postcode: 8305 BJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JPDoco B.V. JPDoco B.V. 246 meter JP DOCO B.V. is een dynamische jonge organisatie die de ICT eenvoudig en begrijpelijk...
CRUZ Computers CRUZ Computers 2 km Top 1 ict zaak in emmeloord voor nieuwe en tweedehands hardware. Er worden ook repara...
FePa Computers & Navigatie FePa Computers & Navigatie 2 km Via deze weg bieden we onze diensten aan om uw laptop of pc te voorzien van een schon...
Recensies
aaZoo is een uitstekend stagebedrijf voor de mensen die een ICT opleiding volgen. Hier leer je veel over cyber security en netwerk implementatie. De werksfeer is hier ook erg goed.
Leuke mensen met veel kennis! Zeker een aanrader.
Leuke mensen, met goede kennis.
Ongekend fantastisch!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid