facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aat's taartjes

Aat's taartjes

Info

Aat's taartjes..... voor al uw mooie, originele, maar vooral lekkere taarten!

Geschiedenis

Aat's taartjes..... voor al uw mooie, originele, maar vooral lekkere taarten!

Een taart voor een (kinder)verjaardag, babyshower, geboorte, huwelijk, etc..... Bij Aat's taartjes bent u aan het juiste adres!

Ik maak gebruik van luchtig moskovisch beslag. De vulling kan in verschillende smaken. Denk bijvoorbeeld aan:
- Aardbeien
- Ananas
- Champagnecrème
- Chocolade
- Citroen
- Framboos
- Kersen
- Kwark
- Mango-abrikoos
- Sinaasappel
- ..........................
- En eventueel in combinatie met vers fruit!

De taart wordt afgewerkt met marsepein of fondant met of zonder tekst (naar wens).

Speciale wensen? Geen probleem! Laat mij uw ideeën en/of wensen weten. Er is voor elke gelegenheid wat wils!



"Het Bakbijtje de bakwinkel in Purmerend voor al uw bak & taart benodigdheden. Ook kunt u bij ons terecht voor workshops, kinderfeestjes, babyshowers & vrijgezellenparty's. We maken ook taarten en meer lekkers op bestelling."
Adres:
Telefoonnummer: 0629518335
Stad: Purmerend


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De IJsendijker De IJsendijker 1 km Deze huisgemaakte friet/patat is de lekkerste die ik ooit heb gegeten! Echt een aanra...
Thaisebezorglijn Thaisebezorglijn 1 km Super lekker gegeten! Eten is echt van top kwaliteit!
JEtaarten JEtaarten 1 km Voor een bruidstaart bij JEtaarten geweest. Bij de eerste afspraak hebben we mogen pr...
Putri Solo Indonesian Cuisine and Delicatessen Putri Solo Indonesian Cuisine and Delicatess... 1 km Heerlijke gerechtjes met uiteenlopende smaken. Mooi cateringbuffet werd aan huis afge...
BBQ de Purmer BBQ de Purmer 2 km Heerlijk gegeten, aardige mensen en een superservice. Absoluut een aanrader.
HOMEMADE GOODIES - American baked goods in Holland HOMEMADE GOODIES - American baked goods in H... 3 km Voor onze bruiloft een taart besteld via Judith van Jetaarten. Heel blij dat we Judit...
Party & Dinner Slot Purmersteijn Party & Dinner Slot Purmersteijn 3 km Party & Dinner Slot Purmersteijn is dé plek om o.a. uw bruiloftsfeest, verjaardagsfee...
Garden Party Garden Party 3 km recent deze lui aan de ijhaven uitgepakt bij trouwfeestje... er zat me toch een irrit...
DSR Food Purmerend DSR Food Purmerend 5 km Prima hapjes. Lekker.
Recensies
Op 26 januari een taart besteld voor 18 februari. 3 dagen voor levering heb ik gevraagd wat te wijzigen, dat niet mogelijk omdat ze al bezig waren met de voorbereidingen. Vandaag, 18 februari vraag ik hoe laat ik de taart kan ophalen was al onderweg, het adres had ik al krijg ik bericht terug dat er een fout is gemaakt en dat de bestelling niet geleverd kan worden. Er wordt absoluut niet meegedacht aan een oplossing. Ik kon mijn geld terugkrijgen en dat was het. Echt een mega slechte service. Ik bestel hier nooit meer en raad het iedereen af!
Komt afspraken niet na! Dag dat de taart opgehaald mocht worden, hoor ik dat de taart verkeerd stond in de agenda. Ik bestel hier nooit meer!
Komt afspraken niet na. Op de dag van de verjaardag aangeven dat de taart niet kan worden opgehaald. Ellende!!!!
Ik ben zo ontzettend blij met Rialda! Over de afgelopen paar jaar heeft zij al zeker meer dan 100 taartjes verzorgd voor mijn cakesmash shoots. Als ik haar vertel wat voor taartje ik wil hebben maakt ze het tot in de puntjes perfect. Zonder haar taartjes zouden mijn foto’s niet zo mooi zijn. Verder is het een ontzettend lieve en meedenkende vrouw die keihard werkt om iedereen tevreden te maken. Op naar de volgende 100 taartjes!
Hele leuke winkel. Met van alles. Je kan online bestellen en dezelfde dag ligt het al klaar
Onze taart was super , Cassidy was er erg blij mee , en hij was nog lekker ook ! Voor een hele nette prijs een mooie lekkere taart ! Dank jullie wel !!
Slechte service! Eerst en laatste keer dat ik hier bestel.
Hele fijne winkel! Ze hebben alle producten die ik nodig heb en anders bestellen zij het voor je. Daarnaast zijn ze supervriendelijk en behulpzaam.
Hele leuke winkel, mensen met verstand van zaken, geweldige service. De taarten die ze leveren zijn geweldig mooi en heel smakelijk. U vraagt, zij kunnen het maken.
Hele fijne winkel om bakspullen te halen, er worden ook workshops aangeboden en je kunt er je verjaardagstaart laten maken. Zeker de moeite van het bezoeken waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid