facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aarnoutse Loodgieters en Installatiebdr

Adres: Gouderakstraat 42 , Rotterdam 3079 DB, NL
Telefoonnummer: 010 482 0758
Stad: Rotterdam
Route: Gouderakstraat 42
Postcode: 3079 DB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kokje Kokje 739 meter
Sjerp Sjerp 1 km Vanmorgen zaterdag bloemen gekocht voor bijna 50 euro en gevraagd om deze te bezorgen...
Briggs Loodgieter & Installatiebedrijf BV Briggs Loodgieter & Installatiebedrijf BV 1 km Vertaald door Google Zeer behulpzaam, goed advies en een goede prijs, Origineel Very...
Net , B P Net , B P 2 km
Amasia Amasia 3 km Bij een "verkeerde" aankoop werd dit onderkend door de cassiëre. Zij gaf ee...
Kambeel Loodgieters & Installatiebedrijf Kambeel Loodgieters & Installatiebedrijf 4 km Snel en professioneel. Hebben mijn windveren en dakkapel uitstekend gerenoveerd.
Loodgietersbedrijf Klip & ZN JA Loodgietersbedrijf Klip & ZN JA 5 km Deze mannen weten wat ze doen. SUPER TEVREDEN met hun service!
Paling Paling 6 km
Recensies
Ivm een lekkende leiding in de kruipruimte was ik op zoek naar een Loodgieter in Rotterdam. Veel loodgieters rond gebeld, maar waren de komende maand helemaal volgeboekt of reageerden niet meer. Bij Aarnoutse reageerde ze zelfs op mijn mail in het weekend! Zeer vriendelijk te woord gestaan en er waren twee dagen later twee monteurs beschikbaar in de ochtend. Ik was enorm blij dat er toch nog plek was. De vakmannen waren zeer vriendelijk en mega snel/vakkundig. Wisten wat ze deden, kroop zo de ruimte in en ging gelijk aan de slag. Leiding was zo gemaakt, hadden de juiste onderdelen al bij zich en daarna getest en nogmaals gecheckt. Binnen een kwartier gingen ze weer weg. Topservice en aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid