facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aardbeienland Horst en de Groote Peel

"het Aardbeienland is een themapark waarin de aardbei centraal staat. Hier kun je even genieten van sprookjesachtige sferen, en ondertussen steek je er nog wat van op."
Adres: Kreuzelweg 3, 5961NM Horst
Telefoonnummer: 077-3970216
Stad: Horst
Route: Kreuzelweg 3
Postcode: 5961NM



op zoek naar gerelateerd: Aardbeienland Horst openingstijden, Waar in Noord limburg ligt het Aardbeienland 5 letters, Waar in limburg ligt het aardbeienland puzzel, Aardbeienland Horst stopt, Puzzel Aardbeienland, Waar ligt Het Aardbeienland, Aardbeienland honden toegestaan, Aardbeienland tickets
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Aardbeienland Het Aardbeienland 3 meter Ik twijfelde om te gaan nadat ik de recensies zag, maar ik ben toch blij dat we zijn ...
Mind Mystery Mind Mystery 198 meter Super dag gehad met 8 kids van 9/10 jaar. Ze vielen van de ene in de andere verbazing...
Recensies
Tja wat zullen we zeggen... De kids vonden het leuk, maar het park is wel echt in verval. Je kan zien dat het is opgezet door iemand met passie en kunde. Deze mensen zijn er nu niet meer en dat is duidelijk te zien. De kids mochten van ons niet op alle speeltoestellen spelen. Deze waren echt heel slecht en durf gerust te zeggen dat sommige zelfs niet veilig zijn. Maar zoals ook door andere gezegd, als je het bekijkt door de ogen van de kinderen, dan is het voor hun een beleving en ze hebben het ook echt leuk gehad. De toiletten waren schoon en de bediening was vriendelijk en goed. Ik hoop dat ze een deel van het park dichtgooien en daarmee het overgebleven deel kunnen bijhouden en onderhouden. Op zich hebben we een prima middag gehad maar na 2,5 uur heb je het wel echt gehad.
We waren verrast toen we naar mystery mind reden. Tegenover deze attractie stond een parkje genaamd aardbeien land. Natuurlijk was onze zoon meteen enthousiast door de grote rode aardbei beelden die door het hele park staan. Voor kleine kinderen een leuke plek. Echt een natuur en boerenpark. De aardbei wordt aanbeden. Onze zoon bijna 5 vond aardbeienland fantastisch. Het zijn omgebouwde kassen daardoor af en toe wat benauwd. Maar de passie die de mensen voor dit project hebben is overal zichtbaar. Lekker eten. Niet alleen aardbeien ook een uitsmijter en een broodje kroket Tip geen nette kleding aandoen want de kinderen kunnen hier heerlijk door het zand rollen.
Heel leuk! Super leuke spreuken hangen er. Overal wel iets te zien ! De speurtocht was voor mijn dochtertje toch te moeilijk 4 jaar , we deden de plaatjes speurtocht. Super leuk en overzichtelijk. Heerlijk geluncht.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Geweldig plek om alles over de aardbeien te weten te komen, maar vooral erg leuk om voor kinderen te spelen en te genieten. Binnen en buiten. Sommige onderdelen worden ondersteund met muziek of vertelling. Tip voor ouders, trek je kroost kleding aan die vies mag worden. De parkeerplaats aan de overkant van het land weggetje is erg ruim.
€7 pp is stevige prijs voor wat er getoond wordt aan sprookjes in de kas. Beetje stoffig allemaal. De tuin kan je helemaal overslaan. Dat is 1 overwoekerde bende met verroest speelgoed. Ons advies, lekker op het terras wat drinken en wafels eten. Wat aarbeien scoren en door.
Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad in het aardbeienland. Na 3 jaar is het flink opgeknapt,vooral binnen in de kas super gemaakt. Wij komen zeker terug als we weer in de buurt zijn.
Opzich was het een leuk parkje, leuk opgezet, vooral voor kleinere kids leuk denk ik. Er zijn verschillende puzzeltochten te doen. Wij hadden de aardbeien puzzeltocht. Minpuntje waren de kapotte en slecht onderhouden speeltoestellen en wat achterstallig onderhoud, dit geeft niet echt een leuke uitstraling. Maar de aardbeienvlaai, het aardbeienbier en de aardbeien waren heerlijk! Tijd die we door hebben gebracht in het aardbeienland was zo'n 2 uur dus je hebt het snel gezien.
Een heel leuk parkje voor een dagdeel plezier. Heerlijke aardbeien taart en of smoothie. Wie in het park met een van de medewerkers praat komt erachter dat het een stichting is die draait op vrijwilligers. Mensen met een verstandelijke beperking werken in dit park met veel plezier. Het is geen commercieel park met dito attracties maar het is een prachtig stukje erfgoed van een particulier die dit zelf heeft gebouwd en opgezet. De bijdrage van de entree betalen we dan ook met plezier om een kleine bijdrage te leveren aan de voortzetting hiervan.
Aardbeienland... Tot voor kort ter oren gekomen maar wat een leuk en grappig park voor de kleintjes! Onze zoon van 1,5 jaar kon hier heerlijk dartelen, zonder weg te kunnen rennen. Fijn dat het deels overdekt is ivm minder goed weer. Het park is wat verouderd maar dit heeft ook juist zijn charme. De maker van dit park heeft echt alles maar ook echt alles met aardbeien verwerkt over het gehele park. Daarnaast leuk en informatief dat er alles over de aardbei te lezen is in het park en in het aardbeienmuseum. Tot slot leuk om te eindigen in het restaurant waar je, hoe kan het ook anders, lekkere pannekoeken met aarbeien of poffertjes kunt verorberen. In het souvenirwinkeltje kan je ook nog al het lekkers mee naar huis nemen, afkomstig uit eigen kweek. Aarbeien, aardbeiensap, aardbeienbier... en ga zo maar door. Leuk park, we komen zeker nog eens terug!
De kleine had het erg naar d'r zin daar, als ouder zie je toch echt wel dat alles vergane glorie is en dat alles oud en niet onderhouden is, groen afval wordt gewoon het en der op een hoop gegooid langs de looproute neem een hakselaar en strooi de snippers uit over het looppad, het is maar een idee ontzettend veel en torenhoge brandnetels niet echt fijn met rennende kinderen. Al met al wel een prima dag gehad al hoop ik wel dat ze er nog eens wat van maken ... Al zie ik het er somber in gezien het vele werk, evengoed moeite waard met kleine kinderen. P.S bij warme dagen zijn de kassen af te raden vandaag was het er al 45 graden daar binnen, dan is er wel weinig te zien. Terras was overigens prima in orde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid